Bărbatul care şi-a omorât iubita în ziua de Crăciun a fost arestat preventiv

Potrivit unor surse din Poliţie, bărbatul le-a povestit anchetatorilor că, înainte să se predea la Secţia 7 şi să anunţe crima, a mai dormit o noapte alături de trupul femeii ucise.

 

Acesta a spus că atât el cât şi concubina lui sunt din judeţul Vaslui şi au venit în Capitală împinşi de sărăcie. Femeia avea trei copii, dintre care doi dintr-o relaţie anterioară, toţi fiind internaţi în centre de plasament. În Bucureşti, cei doi se stabiliseră într-o locuinţă din cartierul Colentina şi lucrau ca zilieri.

 

Bărbatul le-a mai declarat poliţiştilor că uneori între el şi iubita lui izbucneau certuri „din dragoste”, iar în ziua de Crăciun s-a înfuriat atât de tare încât a strâns-o de gât. După ce a ucis-o, acesta susţine că a ieşit pe stradă şi s-a plimbat pentru a se calma, după care s-ar fi întors acasă şi s-ar fi culcat lângă trupul neînsufleţit al femeii.

 

El a mai spus că a doua zi de dimineaţă s-a plimbat o vreme pe aleile unui parc din apropierea locuinţei sale, apoi s-a dus la Secţia 7 Poliţie şi a anunţat că este autorul unei crime.

 

Poliţiştii au mers la locuinţa acestuia din strada Simion Busuioc, din Sectorul 2 al Capitalei, unde au găsit-o pe femeie decedată. Bărbatul a fost reţinut de anchetatori, care l-au dus la locul crimei pentru reconstituire. Ulterior, anchetatorii au cerut magistraţilor Tribunalului Bucureşti arestarea lui preventivă pentru 29 de zile, propunerea fiind admisă de instanţă.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed