Băsescu NU îl va ierta pe Raed Arafat: A distrus sistemul de salvare din România

Fostul președinte Traian Băsescu a lansat, la România TV, un atac la secretarul de stat din MAI, Raed Arafat, pe care îl acuză de distrugere.

„Arafat a distrus sistemul de salvare din România. La locul accidentelor ajung paramedici. Dacă cineva ar face o testare a acestora, mă tem că ne-am trezi cu un dezastru. Aș atrage atenția asupra acestui aspect, asupra pregătirii acestora. Există și o expresie jurnalistivă: paramedicii s-au chinuit”, a spus Traian Băsescu.

Europarlamentarul a mai vorbit și despre protestele din țară împotriva măsuriloer anti-COVID, dar și despre eșecul actualei guvernări.

„Imaginile din România nu sunt diferite de ce vedem în toată Europa. Reacția populației la constrângeri este aproape firească.

Din 1992 avem o Constituție care garantează libertățile cetățenilor. Marea problemă la noi este neîncrederea. În mai toate țările s-a vehiculat ideea că apare vaccinul și se rezolvă problema.

Este greu să ceri oamenilor să meargă la Poiana Brașov, când eu apar pe schiuri la Păltiniș. Nu poți să spui că cifrele pe care vi le dăm sunt corecte, dar vine domnul Voiculescu și spune că au fost măsluite înainte de alegeri.

Cut de prost trebuie să fii să deschizi școlile când vezi că vechea Europă a intrat în valul trei și tu să relaxezi măsurile. Era clar că vine valul trei și la noi. În ziua relaxării măsurilor, pe 8 februarie, avea 57 de oameni testați cu noua tulpină britanică.

S-au luat niște măsuri abosulut pe contrasens față de restul lumii. Despre ce luptă eficientă a Guvernului cu pandemia să vorbim? Lumea s-a săturat de atâtea bălbâieli și contradicții”, a spus Traian Băsescu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed