AcasăMoney&PeopleBebe Cotimanis a devenit dom’ profesor! La 67 de ani și-a deschis...

Bebe Cotimanis a devenit dom’ profesor! La 67 de ani și-a deschis propria afacere, o școală de actorie

Bebe Cotimanis și-a înființat propria academie de teatru.

Nu la București, orașul său natal unde vocea emblematică din istoria Pro TV-ului s-a format profesional (absolvent al Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică) și unde, 35 de ani a jucat pe scena prestigiosului Teatru Nottara.

Surprinzătoar, Constantin Bebe Cotimanis s-a mutat lângă Pitești cu iubita sa, actrița Iulia Dumitru, și au înființat școala ”Cotimanis Art Academy” care funcționează sub acoperișul unei mari facultăți. Actorii care formeză un cuplu de mai mult de cinci ani, locuiesc aproape de oraș, într-o comună argeșeană liniștită.

Bebe Cotimanis a devenit dom’ profesor de actorie! A deschis o școală la Pitești, oraș unde s-a stabilit

Am început cu cei mai mari, care voiau să dea la Teatru și pe urmă au venit copiii văzând că este nea Bebe acolo. Au vrut să-i fac pe toți personaje negative. Să-i facem pe toți negativi ca să se descurce în viață. Glumesc. S-au adunat copii la școală”, se amuză actorul care care a jucat în zeci de filme (amintim: ”Triunghiul morții” -Sergiu Nicolaescu, ”Asfalt tango” -Nae Caranfil, ”Hotel de lux” -Dan Pița”, ”Între chin și amin”- Toma Enache) dar și multe producții de televiziune, ”Lia-soția soțului meu” fiind în programele Antena 1.

Actorul, fost jurat la ”Românii au Talent”, și manager al Teatrului Al. Davila din Pitești, are grupe de copii de 7-11 ani, 11-15 ani, liceeni și tineri. ”Sunt copii atât de minunați, încât am ajuns să furăm meserie de la ei. Ne-am descoperit, Iulia și eu, metoda de predare. Copilul trebuie lăsat așa cum este și să avem grijă să nu-i „modificăm”, spune artistul despre cursanții săi.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.