Belodedici, lăsat fără permis după meciul Generației de Aur

A rămas fără permis! Miodrag Belodedici, unul dintre foștii mari internaționali români, a rămas sâmbătă seară fără permis de conducere, după meciul de adio al Generației de Aur.

Ce s-a întâmplat

După meciul Generației de Aur disputat împotriva legendelor lumii, Miodrag Belodedici a fost oprit de un echipaj de poliție.

„M-au oprit când am ieșit de la restaurant, de la petrecere. Am plecat pe la 3 și ceva. Au venit după mine și m-au oprit. Au stat acolo și au așteptat la pândă. M-au urmărit cu mașina Poliției, cu girofar, cam 100 de metri din spate. Am băut două șprițuri cu băieții. După ce am fost oprit de Poliție, m-au pus să suflu și am ieșit cu alcoolemie 0,08. Îți dai seama ce beat eram eu? Sigur, e contravenție… Am fost dus la Poliție, m-au ținut două ore acolo, mi-au scos sânge… Le-am spus că nu sunt beat, că pot sta și într-un picior. Și mi-au luat carnetul pentru 90 de zile”, a spus acesta pentru Libertatea.

Ce a transmis Poliția

Brigada Rutieră a transmis un comunicat de presă, astăzi, cu privire la cele întâmplate:

La data 26 mai a.c., în jurul orei 03.30, polițiștii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o strada din sectorul 1 din Municipiul București.

Polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul autovehiculului a solicitat recoltarea de mostre biologice, fiind condus la sediul INML.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1485 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed