BGS vrea să intre pe piaţa transporturilor de valori

„Piaţa a revenit la cotele din 2008, chiar puţin peste nivelul de anul trecut”, a declarat preşedintele BGS, Bogdan Oprea.

5% din cifra de afaceri a BGS este rezultatul contractelor cu statul, iar asta a adus unele probleme companiei BGS.

Cifra de afaceri a BGS va creşte cu 20-25% în anul 2009, a spus Bogdan Oprea.

„5% din cifra de afaceri a BGS este rezultatul contractelor cu statul, iar asta ne-a adus unele probleme. Dacă la sfârşitul anului credeam că cifra de afaceri va creşte cu 30-35%, am reevaluat cifrele în scădere, mai ales din cauza cursului de schimb”, a declarat la The Money Channel, preşedintele BGS.

Piaţa serviciilor de securitate va creşte în perioada următoare, având în vedere creşterea nivelului de infracţiuni, escaladarea violenţei, fapt ce a determinat oamenii să fie mult mai prudenţi şi mult mai interesaţi să-şi protejeze investiţiile.

„Spargerile de bănci au devenit un lucru aproape banal, violenţa a escaladat şi oamenii sunt mult mai interesaţi de serviciile de securitate. Piaţa va creşte în următorii 5-7 ani”, a explicat Bogdan Oprea.

BGS se pregăteşte să intre pe piaţa transporturilor de valori, iar reprezentanţii companiei sunt dispuşi la investiţii de până la 10 milioane de euro.
Salariile şi numărul de angajaţi nu s-au redus în acest an, BGS reuşind să economisească, totuşi, un milion de euro prin eficientizarea costurilor.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed