F5 X-Media preia în regie MyVideo.ro şi-şi extinde oferta pe zona de divertisment

Prin preluarea în regie a platformei de videosharing MyVideo.ro, F5 X-Media îşi întăreşte audienţa, atât la nivelul întregului portofoliu, cât şi pe segmentul “website-uri de divertisment”.

Conform măsurătorilor SATI şi trafic.ro din octombrie, regia de vânzări online a grupului Realitatea-Caţavencu, însumează o audienţă totală de 10,7 milioane de vizitatori unici şi 132 de milioane de pagini afişate.

În acelaşi timp, în cadrul categoriei de divertisment F5 X-Media numără 16 site-uri şi 4,4 milioane vizitatori unici însumaţi care generează lunar 79 milioane de afişări.

Lansată la finalul anului trecut, în prezent, MyVideo.ro dispune de o audienţă lunară de circa 80.000 de vizitatori unici, conform măsurătorilor SATI din octombrie, şi o comunitate de 18.000 de membri înregistraţi, aflată în constantă creştere.

MyVideo.de a fost lansat în Berlin în 2006 şi în scurt timp a devenit cea mai mare comunitate video online germană, cu 9000 de videouri uploadate zilnic, 6 milioane de utilizatori unici şi 5 milioane de utilizatori înregistraţi. În 2007, MyVideo a fost achiziţionat de trustul de media german ProSiebenSat1, care deţine în România posturile SBS: Prima TV, Kiss FM, Kiss TV, One FM şi Magic FM.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed