Rușinos dar bănos! Bianca Drăgușanu încasează 100.000 euro pentru a fi imaginea unui videochat! ”Este un contract de imagine”, recunoaște sincer, starleta

0
95

Bianca Drăgușanu încasează 100.000 euro pentru a fi imagina unui videochat. Imaginea sa a împânzit Bucureștiul, cu un mesaj ce trâmbițează  o controversat variantă profesională, iar starleta nu este rușinată. Este chiar încântată de acest contract bănos.

Afișele publicitare au strârnit o adevărată controversă în mediul online, mesajul promovat fiind cât de poate de clar: banii sunt motivul principal pentru care femeile ar trebui să lucreze într-un studio de videochat. ”100.000 de euro am luat pe contractul cu firma de videochat, pe trei luni! Oficial pot să spun că îmi merge foarte bine. Am decis să-l prelungesc pe alte trei luni, așa că voi mai lua încă 100.000 de euro!”, a spus Bianca Drăgușanu, aceeași care recent spunea că  ”Știu cum să fac mii de euro dar nu știu să aprind aragazul”.

Bianca Drăgușanu încasează 100.000 euro pentru a promova un videochat!

Americanul Marty Cintron de la No Mercy și-a făcut ziua de naștere cu vinuri aduse din România!

Bianca Drăgușanu încasează 100.000 euro pentru a fi imaginea videochat! ”Este un contract de imagine”, recunoaște sincer starleta

Bianca Drăgușanu a învățat să fructifice orice oportunitate financiară și profită din plin de interesul celor peste un milion de urmăritori îl are pe Instagram dar și pe Facebook (886 mii abonați). Tariful său pentru o imagine ”de laudă” a unui produs, postări sponsorizate îi  aduc în medie și 10.000 euro pe lună. ”Cred că cei care comentează și-ar dori mult să fie în locul meu, mai ales din punct de vedere financiar. Pentru mine este doar un alt contract de imagine. Sloganurile acelea nu sunt puse de mine. Eu am un reach la tot Instagramul meu, eu am contracte foarte bune și câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întâmplă acolo, scris și pe foaie la care se plătește taxă”, se laudă Bianca Drăgușanu.

Fost Desperado, rockerul Călin Pop este profesor stomatolog în Abu Dhabi. ”Muzica a devenit o pasiune”