AcasăMoney&PeopleBianca Drăgușanu, regina rochiilor de mireasă! A vândut de aproape un milion...

Bianca Drăgușanu, regina rochiilor de mireasă! A vândut de aproape un milion de euro. Prețurile nu sunt deloc mici!

Bianca Drăgușanu s-a retras din lumea mondenă pentru a a fi mai vizibilă în rândul creatorilor de modă. Atelierul său și-a câștigat în ultimii ani un loc admirat fiind specializat în rochii de mireasă, creații unicat dar și importate și personalizatre.

Faptele blondinei au dispărut din emisiunile și revistele de scandal, și strălucesc acum în propriul său atelier de modă din nordul Bucureștiului. Anul acesta a fost cel mai bun de când Drăgușanu (40 de ani) a deschis afacerea, creațiile sale bucurându-se de un mare succes, în special cele de gală și nunți. Chiar laudă vânzări record!

Anul acesta e unul excelent pentru mine. În primul rând fiindcă am scăpat de pandemia aceea penibilă. Bine, nu uit că după pandemie ne-am trezit imediat cu un război! Dar în absența pandemiei, româncele au revenit la viața lor normală. Și în acest an pot spune că s-au măritat într-o veselie!”, a povestit Bianca Drăgușanu, care a vândut în acest an o rochie cu aproximativ 1.000 de euro.

Bianca Drăgușanu, regina rochiilor de mireasă!

„Când am pornit în 2022, în stoc aveam circa 1.000 de rochii de mireasă. Acum, la început de noiembrie, nu cred să mai fie mai mult de o sută. Ca atare, pot spune că am parte și de un interes sporit din partea româncelor, și de o marfă de calitate, dar și de vânzări foarte bune!”, spune Bianca Drăgușanu ale cărei rochii costă, în medie, 1000 de euro bucata.

”La mine, cele mai multe rochii cumpărate au fost cele al căror preț s-a învârtit în jurul a 1.000 de euro. Nu pot decât să mă bucur că am făcut atâtea fete fericite!”, adaugă fosta asistentă de televiziune care mai deține un magazine online cu haine de piele și blană.


Maneliștii și-au făcut intrarea în Metaverse-ul lui Zuckerberg. Cum arată NFT-ul lui Florin Salam /FOTO!

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.