Bianca Drăgușanu va fi audiată la DIICOT Craiova! A fost citată drept martor în dosarul de proxenetism a lui Alex Bodi

Dosarul în care Bodi este anchetat s-a lăsat și cu arestări, nașul lui Alex Bodi, Adrian Tâmplaru fiind condamnat definitiv la 2 ani și 3 luni închisoare.

În același dosar a fost audiată ca martor și Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, cu care acesta are o fetiță. În urmă cu câteva luni, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost ridicat din propria casă de către ofișțerii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată, care au organizat mai multe percheziții în mai multe județe din țară în scopul destructurării unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism.

Statuia Libertății are moștenitori cu origini românești. O frumoasă timișoreancă este însărcinată cu administratorul celebrului edificiu

Alex Bodi a fost eliberat din închisoare în decembrie, 2020 și plasat în arest la domiciliu, într-o localitate din vecinătatea Capitalei. De câteva săptămâni, Bianca Drăgușanu se află în plin război cu Alex Bodi, cel ce i-a fost soț. Între timp, blonda a dat publicității câteva imagini șocante în care apare desfigurată în urma bătăilor primite de la Alex Bodi. Bianca Drăgușanu a precizat că există la acest moment un dosar pe rol pe numele lui Alex Bodi, pentru violențe și agresiuni repetate.

Carmen Șerban acceptă și crypotomonede pentru cântări. ”Viitorul este despre banii virtuali”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed