Statuia Libertății are moștenitori cu origini românești. O frumoasă timișoreancă este însărcinată cu administratorul celebrului edificiu

Cei doi mai au un băiat, în vârstă de doi ani, Povesta lor de dragoste a început în urmă cu șase ani, când românca era stagiară la compania omului de afaceri american, în vâstă de 63 ani. În prezent, aceasta este directoarea departamentului de comunicare la firma soțului său.

Compania omului de afaceri administrează și Statuia Libertatii, iar Bradford Aaron Hill face parte din cea de-a treia generatie a familiei care a obtinut drept de cesiune asupra edificiului istoric, asta însemnând administrarea activitătii din jurul celebrului obiectiv turistic. Diferenţa de vârstă nu a reprezentat un impediment pentru timişoreancă, iar în vara lui 2018 cei doi s-au căsătorit în celebrul zgârie-nori 30 Rockefeller Plaza din New York. Pozele cu Iasmina, Bradford şi băieţelul lor,pe nume Michael James, au făcut înconjurul lumii. ”Sunt însărcinată. Suntem foarte fericiţi, încercăm de aproape un an. Este o binecuvântare, doamne ajută! A fost aproape din greşeală, când am zis că gata, o lăsăm baltă, m-am apucat de sport şi brusc au apărut două linii. El a rămas cu gura căscată când a văzut testul. Este un miracol. Ştiu sexul, dar nu vreau să-l zic pentru că am o superstiţie, dar este exact ce mi-am dorit. M-am gândit şi la nume, dar nu vă spun. Este o sarcină mai grea decât prima, dar psihic sunt mai liniştită”, și-a exprimat bucuria pe facebook actuala doamnă Hill.

Rihanna face ravagii pe internet topless! FOTO Cea mai bogată cântăreață din lume, a rămas fără sutien

În ciuda diferenței de 33 ani dintre Aaron Hill Bradfon și Iasmina cei doi se înțeleg foarte bine. Iasmina a absolvit Universitatea de Vest din Timișoara și are o diplomă de master în comunicare și relații publice de la Universitatea Națională de Studii Politice și Administrative din București.

Statuia Libertății a fost realizată în 1884. Are 46 de metri şi jumătate, 125 de tone, iar faţa statuii o reprezintă pe mama scultorului Frederic Bartholdi. Anul următor a fost transportată până în Statele Unite cu vaporul. Pentru acest lucru a fost demontată în 350 de piese şi aşezată în 214 lăzi. A durat patru luni reansamblarea pieselor de metal, pe șantier fiind și mulți transilvăneni.

Cristi Brancu se întoarce pe sticlă! Din martie va avea o nouă emisiune la Prima TV

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed