Bicepsul la control! Lumea politică la proba vaccinului /GALERIE FOTO

0
3
Bicepsul la control! Lumea politică la proba vaccinului /GALERIE FOTO

Fostul și actualul președinte al României, Traian Băsescu și Klaus Iohannis, președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, premierul Florin Câțu, vicepremierii Kelemen Hunor,  Dan Barna, Lucian Bode, Eduard Novak, Alexandru Nazare ori ministrul Marcel Vela sunt doar câțiva politicieni care s-au prezentat la centrele de vaccinare, unde s-au pozat altfel decât în ținute protocolare.

Cel mai mult impresionant s-a dovedit însuși primul om din stat, președintele Klaus Iohannis cu un fizic ce pare bine ”lucrat” la sala de forță și bicepși gata să se pună cu serul de la Pfizer. Președintele este pasionat de sport și practică, la 61 de ani, tenisul și ciclismul.

Condiție fizică ce a atras multe opinii laudative în mediul online. În numele tuturor femeilor, vă mulțumim. La rapel, dacă se poate, vă rugăm frumos, vrem să vedem dacă faceți și abdomene”, i-a scris pe pagina de socializare a președintelui o admiratoare. ”La 60+ nu tu burta, bicepși lucrați. Alta dovadă clară că nu e român”, ”Am crezut că e Jason Statham”ori Mr. President for Mr. Olympia”, sunt remarci amuzante laudative iscate de fotografia de la vaccinare postată de președinte

Vedetă luată cu ambulanța din emisiunea lui Dan Capatos. Ce s-a întâmplat

La polul opus, lui Traian Băsescu (69 ani) a prezentat o burtă generoasă ce i-a făcut pe internauți să o compare cu cea a lui Moș Crăciun. ”Sper că știe că nu are voie să bea alcool după vaccinul împotriva Covid-19”,”Nu înțeleg de ce s-a vaccinat, nu era vorba că alcoolul distruge virusul?”, sunt comentarii ale internauților.

Vicepremierul Dan Barna a ajuns la vaccinare îmbrăcat ca un adolescent. După ce și-a dat jos hanoracul a încântat cu tricou fără mâneci. Tot în tricou  s-a prezentat și noul ministru al Sportului, Eduard Novak, care a făcut și-a prezentat și încordat mușchii în fața camerelor de luat vederi.

Fiica cea mică a lui Donald Trump s-a căsătorit la Casa Albă, în ultima zi de mandat a tatălui său