Fiica cea mică a lui Donald Trump s-a căsătorit la Casa Albă, în ultima zi de mandat a tatălui său

0
9
Fiica cea mică a lui Donald Trump s-a căsătorit la Casa Albă, în ultima zi de mandat  a tatălui său

”A fost o onoare să sărbătorim multe momente deosebite, ocazii istorice și să creăm amintiri cu întreaga familie aici, la Casa Albă. Însă niciuna dintre acestea nu e atât de specială ca logodna mea cu minunatul Michael! Mă simt binecuvântată și nerăbdătoare să încep un nou capitol”, a transmis Tiffany Trump, nu pe Tweeter ci pe contul său de Instagram.

Din biroul său de la Casa Albă, Donald Trump (74 ani) a graţiat ieri 78 de deţinuţi, inclusiv pe fostul său consilier Steve Bannon, fostul primar al Detroit-ului, hip-hoperul Lil Wayne, a ordonat construirea a 250 de statui în vederea amenajării Parcului Eroilor Naţionali ai Americii și a oficiat căsătoria din familia sa.

Câți bani avea milionarul Cristi Borcea la 20 de ani! Revoluția l-a prins cu foarte mulți bani. Îi ascundea în tapițeria mașinii

Nereușita politică a lui Trump l-a grăbit pe președintele în exercițiu să organizeze ceremonia în grabă, odată cu valul de grațieri. Evenimentul a avut loc în Rose Garden de la Casa Albă, o zonă reamenajată după pofta Melaniei Trump.

Imediat după ceremonie, Donald Trump a părăsit Casa Albă cu faimosul elicopter Marine One care l-a dus pe președinte la baza Andrews.” Dragi americani, în urmă cu patru ani, ne-am lansat într-un mare efort național de reclădire a țării noastre, de reînnoire a spiritului ei. (…) Pe scurt, ne-am lansat în misiunea de a face America măreață din nou pentru toți americanii. Acum când îmi închei mandatul în calitate de al 45-lea președinte american, stau în fața voastră cu-adevărat mândru de ceea ce am realizat împreună. Am făcut ceea ce am venit să facem, și mult mai mult de-atât. Am dus bătălii grele, cele mai grele …pentru că de asta m-ați ales”, a fost mesajul lui Trump, transmis de Casa Albă pe YouTube.

Vedetă luată cu ambulanța din emisiunea lui Dan Capatos. Ce s-a întâmplat