Bill Clinton, spitalizat de urgență. Este la Terapie Intensivă!

Bill Clinton, spitalizat de urgență. Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii este într-o secție de terapie intesivă, însă fără ai aibă COVID-19. Este vorba de probleme la tractului urinar, o infecție care s-a răspândit în sânge.

”A fost internat la terapie intensivă pentru monitorizare atentă și i s-au administrat antibiotice. El va rămâne la spital pentru monitorizare”, se arată într-o declarație comună a doctorului Alpesh Amin, președintele Centrului Medical UC Irvine din California, acolo unde fostul președinte a fost internat, și a doctorului Lisa Bardack, medicul personal al lui Bill Clinton (75 ani).

Survivor România nu va mai fi la Kanal D. O altă televiziune importantă a cumpărat formatul

Bill Clinton, spitalizat de urgență. Este la Terapie Intensivă!

Medicii au transmis că starea celui de-al 42-lea președinte american (a fost în funcție din 1993-la vremea respectivă cel mai tânăr președinte SUA- până în 2001) este una bună. ”Este într-un proces de refacere,  într-o dispoziţie bună şi extrem de recunoscător medicilor, infirmierilor şi personalului care i-a oferit excelente îngrijiri. El a fost spitalizat pentru a fi monitorizat îndeaproape”, a spus Angel Urena, purtătorul de cuvânt al fostului președinte al Statelor Unite.

Delia vrea să ajungă în spațiu cu Space X ori Blue Origin! Vrea să se înscrie pe listele de așteptare

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed