Survivor România nu va mai fi la Kanal D. O altă televiziune importantă a cumpărat formatul

Survivor va fi difuzat de un alt post concurent care a cumpărat formatul pentru România. Antrenantul show  a adus audiențe record postului Kanal D, reușind să întreacă pe orarul de difuzare Pro TV ori Antena 1.

Subiectul a fost adus în discuţie la ultima şedinţă CNA, când Cristina Pocora l-a abordat direct pe reprezentantul Kanal D: „Citeam în presă că acest format ar fi luat de CME (compania care deţine Pro TV)”. „Nu îl mai facem noi îl vor face colegii noştri. Dacă l-au cumpărat probabil îl doresc să o facă”, a fost răspunsul reprezentantului Kanal D.

Delia vrea să ajungă în spațiu cu Space X ori Blue Origin! 

”Survivor”, a cărui ultimă ediție a înregistrat cifre record în 2021, a mai fost găzduit de Pro TV în 2016. Kanal D a preluat formatul în noiembrie 2019, avându-l ca prezentator pe Dan Cruceru, iar filmările s-au desfășurat în Filipine. Cel de-al doilea sezon, cel din 2021, a fost prezentat de Daniel Pavel și s-a întins pe durata a șase luni.Conform paginademedia.ro, finala, câștigată de Edmond Zannidache a avut audienţe de peste 1,7 milioane de telespectatori.

Survivor România s-a încheiat după 6 luni într-un mare scandal. Zanni, marele câștigător al premiului de 50.000 euro

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed