AcasăEconomieBLACK FRIDAY! evoMAG a demarat a treia rundă de reduceri la telefoane,...

BLACK FRIDAY! evoMAG a demarat a treia rundă de reduceri la telefoane, televizoare sau smartwatch-uri

evoMAG demarează a treia rundă de reduceri de Black Friday, şi cea mai importantă. Campania de reduceri a început imediat după miezul nopții și va fi activă până pe 15 noiembrie, în limita stocului disponibil, iar reducerile vor ajunge până la 85%.

IOHANNIS: ”Chiar dacă suntem în criză economică, avem și o veste bună!”

 

 

A treia rundă de Black Friday aduce la evoMAG prețuri mai mici pentru, televizoare, laptopuri, telefoane mobile şi accesorii, tablete, echipamente multimedia, monitoare, imprimante, electrocasnice, componente PC, produse de îngrijire personală, din categoria sport & fitness, vehicule electrice, produse pentru casă și grădină etc.

 

 

Românii au luat cu asalt reducerile de Black Friday! Peste 55.000 de comenzi în doar 10 minute

 

 

Astfel, clienții evoMAG.ro vor putea cumpăra:

Și în a treia rundă de reduceri de Black Friday, evoMAG pune la dispoziţia clienţilor mai multe opţiuni de plată. Spre exemplu, la evoMAG, produsele cumpărate pot fi plătite în această în 12 rate fără dobândă, prin cardul Star de la Banca Transilvania.

Programul de lucru în perioada 13 – 15 noiembrie a fost modificat: comenzile vor fi procesate non-stop, iar showroom-ul evoMAG din Splaiul Unirii, nr. 257 – 259 va fi deschis în perioada 13 – 14 noiembrie între orele 08:00 – 20:00, iar duminica, 15 noiembrie, între orele 08:00 – 16:00.

 

 

Ultimele Articole