A ieșit din afacerea cu pește! Bodo de la Proconsul a dat taverna grecească și s-a mutat la țară

Viața lui Bogdan ”Bodo” Marin s-a schimbat radical după infactul pe care l-a suferit anul anul trecut. Solistul trupei Proconsul a ieșit din afaceri- este vorba de restaurantul său-, s-a mutat la țară și se ocupă de o grădiniță pe care a construit-o și amenajat-o singur.

Taverna grecească și pescărească unde Bodo era coacționar și-a închis porțile la începutul pandemiei, într-o perioadă în care, seară de seară, toate mesele erau pline. De atunci, nu a mai fost redeschisă, aceasta rămânând în administrarea fostului său asociat care continuă să meargă pe livrări la domiciliu, dat fiind incertitudinea cauzată de situația pandemică.

E oficial! Ioana Simion divorțează de Ilie Năstase. A depus actele la tribunal

Bodo de la Proconsul a dat taverna sa grecească și s-a mutat la țară

Popularul solist a părăsit viață a în Pipera pentru una mai liniștită, în comuna Dobroești din Argeș, unde a cumpărat o veche casă cu livadă și unde s-a mutat cu soția și copiii. Cum spectacolele au devenit extrem de rare în acestă perioadă, artistul ce a lansat celebra melodie ”Cerul” îi dă o mână de ajutor Loredanei, soția sa, la grădinița și afterschool-ul denumit ”Atelier de joacă” situat în comuna sus amintită.

În timpul scurs de la declararea pandemiei Bodo și Loredana au reușit să mobilizeze zeci de prieteni pentru a amenaja grădinița, care nu se vrea nici pe departe o afacere, ci un spațiu dedicat educației copiilor de vârsta celor doi micuți pe care îi au, Daniel și Filip.

Prezentatoarea TVR Diana Preda a câștigat Arnold Sports Festival

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri