Boloș, mulțumit că i s-a mărit salariul. „Felicitări doamnei ministru”

Marcel Boloș, ministrul Finanțelor, îi mulțumește Ligiei Deca pentru majorarea salariilor din Învățământ, scrie edupedu.ro.

„Vă vorbesc în calitate de ministrul al Finanțelor, dar și de profesor universitar, în care simțim cu toții îmbunătățirea reală a sistemului nostru de remunerație, iar din acest punct de vedere nu putem decât să adresăm, încă o dată, felicitări doamnei ministru (…)” , a spus Marcel Boloș.

Declarațiile au fost făcute la un eveniment dedicat Zilei Educației Financiare, organizat de Ministerul Educației.

„De asemenea, trebuie să nu uităm la acest ceas aniversar și de eforturile pe care le-au făcut Ministerul Educației, Guvernul României, Ministerul Finanțelor pentru ca sistemul de remunerare al cadrelor didactice și al tuturor celor care participă la sistemul nostru educațional să fie mult îmbunătățit.

Și vă vorbesc în calitate de ministrul al Finanțelor, dar și de profesor universitar, în care simțim cu toții îmbunătățirea reală a sistemului nostru de remunerație, iar din acest punct de vedere nu putem decât să adresăm, încă o dată, felicitări doamnei ministru, echipei dumneaei și rolului activ pe care îl are Misterul Educației în procesul educațional”, a afirmat Marcel Boloș.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed