Brigitte îi plătește lui Ilie Năstase chirie după divorțul lor

Brigitte, fosta nevastă a lui Ilie Năstase, îi plătește chirie acestuia după divorțul lor.

Sunt trei ani de când cei doi au divorțat cu mult scandal, după un mariaj ce a durat cinci ani, și Brigitte continuă să întrețină o afacere, o sală de evenimente pentru copii situată în baza sportivă a fostului tenismen, pentru care îi plătește chirie fostului soț. Brigitte, actualmente Pastramă a investit o avere bunicică în spațiul dedicat celor mici, conform propriilor afirmații, circa 100.000 euro în mobilier și amenajare.

Mihaela Buzărnescu se iubește cu un fotbalist celebru. Este cu 11 ani mai tânăr decât jucătoarea de tenis

Brigitte îi plătește lui Ilie Năstase chirie după divorțul lor

”Am cumpărat mai nou și câteva mii de animale electronice pentru locul de joacă, am luat decorul direct de la sursă. Am băgat vreo 100.000 de euro acum în afacere. Pot să-mi plătesc angajații, pot să-i plătesc lui Ilie la timp chiria. Acum am o echipă foarte bună și nu vreau să-i pierd. Dar trebuie să recunosc că noi câștigăm în perioada asta mai mult din imobiliarele lui Florin, care merg foarte bine”, i-a declarat Brigitte, lui Dan Capatos. Ilie Năstase și Brigitte, s-au înțeles în privința afacerii actualei doamne Pastramă.

După divorțul lor, fosta doamnă Năstase a convenit cu Ilie Năstase să-i achite lunar o chirie pentru spațiul în care a organizat în ultimii opt ani evenimente pentru copii.

Cum arată apartamentul de lux al lui Selly din cartierul milionarilor /VIDEO! La 20 de ani plătește o chirie de 2000 de euro

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed