Brigitte Sfăt, la un nou proces. I se cer daune morale de 100.000 de euro. A primit somații și de la celebrii Louis Vuitton și Philipp Plein

Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă dinainte de căsătoria cu Brigitte, continuă procesul cu cea care i-a luat locul. Blondina nu uită că a fost deseori jignită de fosta doamnă Năstase, apoi Pastramă, pe conturile sale de socializare și la  emisiuni de televiziune, și cere despăgubiri urișase în instanță.

Chiar dacă Brigitte Sfăt a hotărăt să revină la numele său divorțând de cel ce i-a fost soț și asociat în afaceri, Raluca Podea nu este dispusă să ierte derapajele calomnioase la adresa sa, argumentând în instanță că fiul său a avut mult de suferit și imaginea i-a fost terfelită. Raluca Podea, care a subliniat că nu o interesează divorțul pârâtei de fostul său iubit, și cere daune morale în valoare de 100.000 de euro.

Câți bani a luat Gheorghe Zamfir pe coloana sonoră a succesului Kill Bill, regizat de Quentin Tarantino

Brigitte Sfăt la un nou proces în care i se cer daune morale de 100.000 de euro

Anul trecut, Brigitte Sfât s-a ales cu două procese în care reclamanți sunt celebri designer la nivel mondial, amintim Philipp Plein, după ce magazinul acesteia situate într-un mall din București ar fi fost promovat cu sigla popularului brand fără a accepta francizarea afacerii sale. ”Toate acestea conduc la intenția urmărită de pârâte, de a crea această falsă asociere cu niște produse ale reclamantului și transferul acestui magnetism al mărcilor notorii, în sensul în care doamna Brigitte S___ s-ar fi dorit a fi ambasadoarea modei, sau a haute couture-ului. Toate campaniile de publicitate și toate magazinele sunt operate după un manual extrem de strict și din acest motiv nu există nicăieri în București, în afara magazinelor, francizate, sau operate direct de concurenți, o altă activitate de promovare de felul celei săvârșite de pârâte”, se mai arată în dosar.

Anul trecut, Brigitte Sfât și fostul ei soț au fost săltați de mascați după o anchetă demarata în urma unei plângeri a celebrei case de modă Louis Vuitton. Cei doi au fost cercetați pentru că ar fi vândut măști de protecție medicală cu sigla producătorului de articole de lux.

Nume-surpriză la Vocea României. Ce mari vedete vor fi antrenori în 2022

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed