Brigitte și Florin Pastramă au fost plasați sub control judiciar. Au recunoscut la poliție că măștile pe care le-au vândut nu erau originale

Brigitte și Florin Pastramă au fost plasați sub control judiciar. Cei doi au recunoscut ieri, la secția de poliție, că măștile de protecție pe care le-au comercializat online sunt contrafăcute. 

Duși  la audieri, în cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din sectorul 2, cei doi au încercat să se disculpe, spunându-le ofițerilor că nu știau că vânzarea unui produs contrafăcut constituie infracțiune.

În timp ce erau audiați de polițiști, au fost desigilat cutiile scoase de oamenii legii din vila vedetei din Voluntari. Cutii pline cu măști de protecție asemeni celor care au fost vândute online cu prețuri începând de la 70 lei. Polițiștii au reținut mai multe pachete care nu aveau acte care să ateste proveniența mărfurilor, importate cel mai probabil din China, măști personalizate cu  branduri de lux precum Louis Vuitton ori Gucci.

Astăzi începe TIFF 2021, Festivalul Internațional de Film Transilvania

Fosta soție a lui Ilie Năstase, Brigitte și Florin Pastramă au fost plasați sub control judiciar 60 de zile

Anchetatorii spun că cei doi nu aveau dreptul să folosască brandurile sub care vindeau mărcile și, în plus, fiind­ contrafăcute, măștile nu ofereau protecție. Brigitte și Florin Pastramă sunt acuzați  că au comercializat de la sfârșitul anului trecut produse contrafăcute, ce purtau logo-urile unor branduri de lux.

Conform procedurii, autoritățile române vor trimite mostre la fabricile firmelor de lux ai căror experiți vor stabili dacă produsele sunt niște copii. O mască comercializată de cei doi costa între 70-90 lei și au fost vândute online ori prin intermediul unui mare magazin online.

JO: Start bun pentru canotajul românesc!

 

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed