Bucură-te de canapele și saltele perfect curate și igienizate, cu ajutorul Mr. Magic

Casa ta este sanctuarul tău, iar în centrul ei se află piesele care îți aduc cea mai multă relaxare: canapeaua și salteaua de pat. Acestea nu doar că îți aduc relaxare, dar îți oferă confort ție și familiei tale. Pentru ca acest lucru să se întâmple, este însă necesar să fie curățate și igienizate periodic.

Pentru a prelungi durata de viață a pieselor tale de mobilier preferate și a trăi într-un mediu sănătos și curat, apelează la Mr. Magic.

De ce să alegi Mr. Magic?

 • Expertiză și tehnici profesionale: Folosim echipamente moderne și soluții prietenoase cu mediul care curăță în profunzime și sunt sigure.
 • Sănătatea ta e pusă pe primul loc: Evită eventualele probleme respiratorii și alergiile, și apelează la o firmă de curățenie pentru o igienizare profundă.
 • Eficiență: Timpul tău e prețios de aceea te asigurăm că salteaua și canapeaua ta vor fi curate în cel mai scurt timp posibil.
 • Deplasare gratuită la locație oriunde în București și județul Ilfov 
 • Prețuri avantajoase și garanție 100% pentru serviciile prestate

Cu ce se remarcă Mr. Magic? 

Reputație și recenzii pozitive

De-a lungul timpului firma de curățenie Mr. Magic și-a construit prin profesionalism, atenție la detalii, experiență și dedicare o reputație solidă. 

Recenziile clienților stau mărturie:

 • “Profesioniști și foarte amabili. Timpul de răspuns a fost unul scurt și serviciile de calitate. Cu siguranță, voi mai apela la serviciile voastre. Mă bucur ca am putut sa îmi curat canapeaua înainte de Paște.”  – Andrei M.
 • “Serviciu corect, profesionist, echipa foarte amabilă și atentă la detalii, rezultat excelent în urma curatarii efectuate de ei. Recomand!” – Taisia R.
 • “Super! Prompți, amabili, rezultate conform așteptărilor. Cu siguranță recomand!” – Ioana R. S.
 • “Foarte bine, super mulțumită de cum a fost curățată canapeaua, mai ales ca avea niște pete și au reușit să le scoată cu success” – Bianca Alina

Personal calificat și certificat

Personalul calificat se va ocupa cu grijă și atenție de piesele tale de mobilier. Cu echipamentul potrivit și tehnicile profesionale canapeaua și salteaua ta vor fi ca noi. 

În plus, tehnologia practicată de firma Mr. Magic pentru curățare are nenumărate certificări:

Practici prietenoase cu mediul

La Mr. Magic este responsabilitatea noastră să avem grijă ce substanțe folosim pentru a curăța eficient, dar și pentru a nu dăuna mediului înconjurător. Soluțiile de curățare sunt prietenoase cu mediul, și îți vor oferi ție, familiei și animalelor tale siguranța unui mediu curat și sănătos.

Pe lângă serviciile de curățare și igienizare a canapelelor și saltelelor poți opta și pentru:

 • Curățare canapele sau fotolii din piele
 • Curățare cărucioare și scaune auto copii
 • Curățare și igienizare profesională pentru spații de birouri

Nu lăsa murdăria, alergenii sau bacteriile să îți compromită starea de bine pe care ți-o oferă canapeaua și salteaua ta. Intră pe mrmagic.ro pentru mai multe detalii sau pentru a face o programare. 

Descoperă cu adevărat magia unei canapele și saltele curățate în profunzime și transformă-ți casa într-un mediu primitor, curat și igienizat.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed