AcasăEconomieBucureşti - Încep lucrările pentru reabilitarea buclei de tramvai de pe Bulevardul...

Bucureşti – Încep lucrările pentru reabilitarea buclei de tramvai de pe Bulevardul Aerogării, proiect estimat la 9,6 milioane de lei / Nicuşor Dan anunţă că Primăria Sector 1 contribuie cu 5 milioane de lei

”S-a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru reabilitarea buclei de tramvai de pe Bulevardul Aerogării. În prima lună se face organizarea de şantier şi proiectul tehnic, iar în următoarele 3 luni se efectuează lucrările care constau în modernizarea liniei tramvaiului 5, reţeaua de contact şi peroanele şi se vor reface canalizaţia pentru semafoare, carosabilul şi trotuarele”, anunţă, marţi, Nicuşor Dan.  

Acesta mulţumeşte Primăriei Sectorului 1 pentru că se alătură acestui proiect şi contribuie cu 5 milioane de lei din cele 9,6 milioane lei necesare lucrărilor. 

”În paralel, avem DALI-ul (Documentaţia de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii) făcut pentru restul liniei 5 şi foarte curând vom demara procedura de achiziţie. Vom ieşi, de asemenea, şi cu Studiul de fezabilitate pentru continuarea liniei 5 până la Complexul comercial Băneasa”, a mai anunţat primarul general.  

 

 

Ultimele Articole