Burduja, despre rotativa guvernamentală și „fotoliul” de ministru al Finanțelor: „Speculații”

Ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja, declară că nu s-a pus problema să fie ministrul Finanţelor după rotativa guvernamentală din luna mai.

Burduja a fost întrebat, miercuri, la Prima News, dacă din luna mai, după rotativa guvernamentală, va fi ministrul Finanţelor. 

„Nu s-a pus această problemă”, a răspuns Burduja. 

Când moderatorul a completat că această problemă a fost pusă în presă, ministrul Digitalizării a afirmat: „Sunt speculaţii. Le accept, le înţeleg, fac deliciul unei părţi, poate, a publicului, dar eu cred că românii au alte aşteptări de la noi, să ne vedem de guvernare şi să luăm cele mai bune decizii în interesul lor”.

De asemenea, întrebat dacă rotativa guvernamentală se va face, Sebastian Burduja a răspuns: „Eu sunt convins că da”.

Îmi cer iertare bucureştenilor că am susţinut-o pe Clotilde Armand pentru poziţia de primar

Preşedintele PNL Sector 1 și Ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja, şi-a cerut scuze bucureştenilor că a susţinut-o în campania electorală pe Clotilde Armand pentru funcţia de primar.

Burduja spune că Sectorul 1 a devenit un loc al şobolanilor, al mizeriei, incompetenţei şi corupţiei. El a subliniat că este exclus să o mai susţină pe Armand pentru al doilea mandat.

Sebastian Burduja a declarat, duminică seară, la Prima News că îi pare rău că PNL nu a avut un candidat pentru funcţia de primar al Sectorului 1.

„Este o catastrofă. Îmi cer iertare bucureştenilor că am susţinut-o pe Clotilde Armand pentru poziţia de primar. Îmi pare rău că PNL nu a avut un candidat. Din păcate, dânsa a câştigat la 1007 voturi”, a declarat Burduja.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed