Burduja, nervos: „Să îi arătăm lui Nicușor Dan Bucureștiul de care fuge”

Burduja a făcut un apel. Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, face marţi un apel către locuitorii Capitalei să îi arate primarului Nicuşor Dan Bucureştiul de care fuge. Acesta le cere bucureştenilor să ii trimită fotografii cu toate locurile pe care le văd în oraş şi care nu arată aşa cum ar trebui să arate faţa unei capitale europene a secolului XXI.

„Tuturor bucureştenilor, din toate colţurile oraşului. Haideţi să îi arătăm primarului Nicuşor Dan Bucureştiul de care fuge. Nicuşor Dan spune că nu a văzut un şobolan în aproape patru ani de mandat. La fel, primarul Capitalei nu pare să aibă cunoştinţă de străzile desfundate din cartierele bucureştene, de clădirile în paragină de sub geamurile Primăriei Bucureşti, de lipsa de siguranţă cu care se confruntă zilnic copiii şi femeile în acest oraş. Vă invit, aşadar, să trimiteţi fotografii, ca răspuns la această postare, în mesaj privat, cu toate locurile pe care le vedeţi în oraşul nostru şi care nu arată aşa cum ar trebui să arate faţa unei capitale europene a secolului XXI. Să îi arătăm lui Nicuşor Dan Bucureştiul pe care refuză să îl vadă. Să îl aducem pe Primarul Capitalei cu picioarele pe pământ. Să vadă şi el, împreună cu noi, de ce trebuie să schimbăm Bucureştiul! Vom strânge toate aceste fotografii şi le vom duce la Nicuşor Dan la Primăria Capitalei”, a transmis Sebastian Burduja.

Edilul general al Capitalei, Nicușor Dan, a evitat să poarte un dialog cu contracandidatul PNL pentru Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, în cadrul unei emisiuni televizate. Burduja a susținut că în spatele acestei reacții a primarului Capitalei ar sta „lipsa de argumente”.

„Astăzi am fost cu echipa pe Strada Teiuş, în sectorul 5 al Capitalei, o stradă aflată în administrarea Primăriei Generale. Aici bucureştenii trăiesc în condiții de Ev mediu. (…)

În seara aceasta, am avut şi prima „dezbatere” cu Nicuşor Dan, fix pe acest subiect. L-am întrebat în direct la o emisiune televizată când a fost ultima dată pe Strada Teiuş. A refuzat în mod repetat dialogul, prefăcându-se că nu aude și cerând întrebări doar de la moderator. Pentru că nu are argumente sau soluţii, doar pretexte”, a scris, candidatul PNL Sebastian Burduja pe pagina sa de Facebook.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed