Că ”Românii au talent” au aflat și cei din New York și Tokio! Momente din emisiune s-au văzut în marile metropole ale lumii

Românii au Talent a revenit în casele românilor iar de noul sezon al popularului talent show au aflat și locuitorii din New York ori cei din Tokio.

Momente din savurosul spectacol de televiziune, ce a debutat aseară cu un nou sezon, s-au văzut în mai multe metropole ale lumii prin intermediul ecranelor publicitare. Andra, Mihai Bobonete, Dragoș Bucur ori Andi Moisescu, Smiley, Pavel Bartoș dar și participanți la emisiune au uimit români din diaspora odată cu apariția lor pe ecrane, în aglomerate locuri de pe mapamond.

”Cea mai iubită emisiune de divertisment, «Românii au talent» este locul în care își dau întâlnire oamenii cu visuri mari, cei care știu că pot schimba lumea și că merită un loc sub lumina reflectoarelor.

Vica Blochina, admirată de Ion Iliescu și Adrian Năstase pe când era dansatoare

Că ”Românii au talent” au aflat și cei din New York și Tokio! Momente din emisiune s-au văzut în marile metropole ale lumii

Că ”Românii au talent” au aflat și cei din New York și Tokio

Lansarea noului sezon a fost parte din sărbătoarea anuală pe care emisiunea o aduce în România. în acest an ne-am dorit să trecem bariera țării pentru a duce mai departe bucuria noastră, așa că am ajuns în mari orașe ale lumii pentru a aduce zâmbetele atât pe fețele românilor de acolo, cât și ale celor care cunosc formatul internațional”, a declarat Head of Marketing PRO TV, Bogdan Țurcan. ”Românii au talent” a fost lider de piață în audiență. Peste 2.6 milioane de telespectatorii au fost cu ochii aseară pe PRO TV.

Paul Georgescu ales ”Înotătorul anului în ape libere” din întreaga lume. Este primul român din istoria premiilor

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed