AcasăMoney&PeopleVica Blochina, admirată de Ion Iliescu și Adrian Năstase pe când era...

Vica Blochina, admirată de Ion Iliescu și Adrian Năstase pe când era dansatoare

Vica Blochina, admirată de Ion Iliescu, Adrian Năstase, Căllin Popescu Tărniceau ori Viorel Cataramă pe când era dansatoare la cel mai exclusivist club al Bucureștiului înainte și după ’89.

Mondena fostă dansatoare, care s-a afirmat în urma relației sale cu Victor Pițurcă, și cu care are un băiat, a rememorat momente din perioada când ochii celor mai importanți oameni ai României i-au admirat formele în timp ce dansa pe scena de la Melody, la sfârșitul anilor ‘90. A fost unul din cluburile privilegiate al Bucureștiului, a cărui istorie a început din perioada comunistă, și unde, înainte de ’89, se dădeau în stambă Serghei Niculescu Mizil, Nicu și Valentin Ceaușescu, iar după Revoluție Giovani Becali, Gino Iorgulescu ori fotbaliștii de la Steaua.

Și milionarii în euro se plâng de facturi! Monica Tatoiu a plătit la curent și gaze 14.000 de lei

Vica Blochina, admirată de Ion Iliescu și Adrian Năstase pe când era dansatoare la Melody

Vica Blochina, admirată de Ion Iliescu și Adrian Năstase pe când era dansatoare

”Melody era la fel ca la Moulin Rouge, din Paris. Iliescu venea acolo, premierul Năstase venea acolo. Revelioanele erau cumpărate de Cataramă, Tăriceanu mai venea. Gigi Becali nu avea masă în faţă, avea în spate, să ştii!”, povestește lituanianca Vica Blochina (46 de ani). Tot la Melody, clubul patronat de Viorel Păunescu, Vica Blochina l-a cunoscut pe Victor Pițurcă căruia i-a fost amantă timp de 16 ani. ”A venit un grec care avea vapoare, multimilionar, și mi-a adus cadou un Rolls-Royce. Asta în anii ‘90. Se îndrăgostise de mine și mi-a adus cadou un Rolls-Royce, primul Rolls-Royce din România. Și eu am zis: Eu nu vreau mașina asta veche. Eu vreau Alfa Romeo”, sunt amintiri ale Vicăi Blochina.

JO de iarnă la TVR: programul primei zile

 

Ultimele Articole