AcasăMoney&PeopleȘi milionarii în euro se plâng de facturi! Monica Tatoiu a plătit...

Și milionarii în euro se plâng de facturi! Monica Tatoiu a plătit la curent și gaze 14.000 de lei

Și milionarii în euro se plâng de facturi! Monica Tatoiu a plătit la curent și gaze 14.000 de lei într-o lună.

Acum pensionară, după o prosperă carieră în lumea afacerilor, sexagenara milionară (cu o avere estimată la circa 7,5 milioane de euro) uită totuși parcă uită că locuiește într-o vilă impresionantă, o casa pe două nivele, cu nouă camere, proprietate evaluată la peste 2 milioane de euro. Și pe care a construit-o soțul său, inginer de profesie, de la 0, în inima Cartierului Francez, una dintre cele mai scumpe zone din Capitală.

”Mi-a venit factura la gaze și la energie pe luna decembrie și jumătate din ianuarie 14.000 de lei. Am pisici și n-am piscină. Ăștia care ne-am făcut case, să ne trăiască. Amândouă facturile sunt furăciuni”, s-a plâns Monica Tatoiu.

Laura Lavric despre cum a facut avere în comunism: ”La Revoluție aveam un milion de lei”

Și milionarii în euro se plâng de facturi! Monica Tatoiu a plătit la curent și gaze 14.000 de lei

Pensionară ”de lux”, Monica Tatoiu și-a făcut ieșirea din lumea lumea afacerilor pentru o viață mult mai liniștită, în care să se bucure de anii cât a cotizat în sistemul public.

A debutat în categoria pensionarilor cu o remunerație de circa 12.000 lei, după cum chiar ea ne spune. ”Am o pensie mare, pentru că toate veniturile au fost trecute în cartea de muncă. Eu am început cu 600 dolari pe cartea de muncă și am terminat cu 10.000 euro”, adaugă cea care a condus o importantă companie de produse cosmetice între 1996 și 2008.

O mare vedetă Antena1 s-a mutat la Pro TV. Cosmin Seleși, în locul lui Măruță

Ultimele Articole