Caius Covrig a lăsat baschetul profesionist american pentru turismul montan românesc. La 27 de ani și-a deschis un hotel boutique în Bușteni

După o carieră de 17 ani în baschetul profesionist, fostul jucător al naționalei, Caius Gabriel Covrig încă sare destul de sus. Dovadă că a ajuns un afacerist aproape de vârfurile Bucegilor.

Caius (27 de ani) s-a întors din țară după zece ani petrecuți în campionatul american iar munca sa de-o viață s-a transformat într-un frumos hotel boutique în Bușteni ce are 21 de camere, restaurant, terasă și SPA .

Hotelul, care poartă numele baschetbalistului care a reprezentat România la U16 și U18 și a jucat pentru Galatasaray (Turcia) și Longwood University (SUA), este situat la 1 km de centrul stațiunii de pe Valea Prahovei și 500 metri de Gara Bușteni.

”Sunt extrem de entuziasmat si mă ocup personal pentru cei ce calcă pragul să le arăt ce înseamnă rafinamentul la cel mai înalt nivel”, spune Caius Covrig, cel ce a rămas singurul jucător român ce a activat în prima divizie NCAA din Statele Unite.

 Caius Covrig a lăsat baschetul profesionist american pentru turismul montan românesc! ”În 2012, am fost ales cel mai bun jucător de baschet din România și plasat în Top 50 cei mai buni jucători din Europa. În același an, am reprezentat ţara, pentru prima oară în istorie, la competițiile de la Boston, unde au fost invitate alte 12 țări. În 2016, am intrat în prima divizie a baschetului american, singurul român la acest nivel, unde am fost coleg cu mulți dintre jucătorii de astăzi din NBA”, se prezintă Caius, care astăzi face performanță în turism.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed