Călin Doboș, supranumit ”esteticianul vedetelor”, reținut la graniță în timp ce încerca să iasă din țară. Doctorul a fost condamnat la închisoare pentru moartea unei paciente

0
19
Călin Doboș, supranumit ”esteticianul vedetelor”, reținut la graniță în timp ce încerca să iasă din țară. Doctorul a fost condamnat la închisoare pentru moartea unei paciente

Curtea de Apel Galați l-a condamnat vineri la 3 ani de inchisoare cu executare ( plus interdictia de a exercita profesia pe o perioada de 4 ani) după ce a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, în urma decesului unei femei de 37 de ani.

Călin Doboș, care la acea vreme era specializat doar în chirurgie maxilo-facială, i-a făcut victimei o liposucţie într-o clinică privată din Galaţi.  Medicul a fost prins in noaptea de vineri spre sâmbată în timp ce încerca să iasă din țară prin punctul vamal de la Nadlac. Fiind dat în consemn la frontieră, medicul a fost reținut de agenții de vamă și dus  în Penitenciarul Arad.

Grasu XXL s-a despărțit de Laura Andreșan! ”Vestea vreau să știți de la mine”

“În data de 12.12.2020, în jurul orei 02.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de ieşire din România, cetăţeanul român D.C., în vârstă de 46 de ani, domiciliat în municipiul Bucureşti. La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea din data de 11.12.2020, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”, informează printr-un comunicat Poliţia de Frontieră. Medicul a fost predat unui echipaj din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea continuării procedurilor care se impun pentru punerea în aplicare a sentinţei judecătoreşti definitive.

În mediul online,  mai multe vedete s-au coalizat pentru a susține nevinovăția lui Călin Doboș, considerând condamnarea sa pentru ucidere din culpă drept un mod de a-l… elimina de pe piață.

Faimosul actor american Billy Zane se află la București. A ieșit la masă cu Alina Pușcău