AcasăMoney&PeopleFaimosul actor american Billy Zane se află la București. A ieșit la...

Faimosul actor american Billy Zane se află la București. A ieșit la masă cu Alina Pușcău

Vedeta din Titanic, dar și zeci de alte producții hollywoodiene a ieșit la masă cu Alina Pușcău, bucureșteanca a cărei frumusețe a făcut furori în rândul multor actori faimoși.

Billy Zane (54 de ani), cunoscut pentru rolul personajului negativ Cal Hockley din celebrul film “Titanic”, dar și “Linişte apăsătoare” sau “Fantoma”, a filmat mai multe zile pe acoperițul unui hotel din centru. Dacă, în majoritatea filmelor, Zane prefer imaginea de dur, tuns la chelie, pentru noul său rol acesta se folosește de perucă.

Gabriel Dorobanțu a ascuns faptul că a fost internat cu Covid, până la externare! ”Acești oameni pe care nu-i cunosc, mi-au salvat viața”

Vedeta de la Hollywood a avut ocazia de a se întâlni cu mulţi români cunoscuţi, precum Alina Puşcău, Cristian , Diana Vlad și instructorul canin Mihai Nae. Acesta din urmă a făcut câteva mărturisiri despre îndrăgitul actor. ”A fost o onoare să fiu ales pentru a contribui la filmările celei mai noi producții în care joacă Billy Zane. A existat un casting pe care cățelul nostru l-a câștigat detașat. Anagram Dog Carter este numele cățelului din film, care joacă alături de marele actor. Nu a fost ușor ce am reușit să facem, mai ales că lucrurile stau diferit când colaborezi pentru un film în care actorii sunt de Hollywood. Alături de Marius Dragomir, cel mai nare crescător de rasă Jack Russel din tară”, a povestit pentru Click instructorul canin Mihai Nae.

Filmările au avut loc la Buftea, Sibiu, Bucureşti şi Sinaia. Vineri seară s-a organizat o masă festivă în Capitală, unde Billy Zane s-a reîntâlnit cu frumoasa Alina Pușcău, fosta iubită a celebrului Vin Diesel. Modelul a mai trecut printr-o relație, ce a durat de cinci ani, cu regizorul Brett Rater, producătorul popularului serial de televiziune ”Prison Break”.

Pe Aspirina o știe întreaga țară! Cum arată soțul său, cel care a transformat-o pe actrița Mirela Oprișor într-o vedetă

Ultimele Articole