Călin Fusu preia funcţia de director general al Vivre Deco SA

0
28
Călin Fusu preia funcţia de director general al Vivre Deco SA

”Funcţia de Director General al Vivre Deco SA va fi preluată de domnul Călin Fusu, începând cu data de 1 octombrie 2021. Decizia a fost luată în data de 2 septembrie, în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie, a anunţat Vivre într-o notificare transmisă Bursei de Valori Bucureşti.

 

În prezent, Călin Fusu este membru în Consiliul de Administraţie Vivre Deco SA şi fondator Neogen SA, societate românească pe acţiuni, care se ocupă de crearea, achiziţionarea şi administrarea afacerilor inovatoare, de tehnologie, în special din sectorul online. Şi-a început activitatea în 1995 ca Equity Trader la NCH Capital, apoi, între anii 2000 – 2019, a fondat şi condus din poziţia de CEO compania BestJobs. Din februarie 2012 este cofondator al Vivre Deco SA.

 

„Vivre este o companie solidă, un brand puternic şi valoros, care a câştigat în nouă ani atât încrederea clienţilor, cât şi pe cea a investitorilor. Vom continua să oferim europenilor inspiraţie şi echilibru pentru acasă, prin intermediul tehnologiei, produselor unice şi serviciilor adăugate. Obiectivul principal rămâne acelaşi, să devenim cel mai important marketplace de home & deco din regiune. Îmi propun să investim în continuare în tehnologie, să venim cu soluţii de înaltă calitate şi, astfel, să răspundem noilor nevoi şi noului stil de viaţă, care s-a schimbat odată cu pandemia. Am urmărit întotdeauna ca orice investiţie să devină lider de piaţă şi, cu acest gând, preiau noul mandat de Director General al Vivre”, a declarat Călin Fusu, CEO desemnat al Vivre Deco SA.

Vivre Deco este tranzacţionat la bursă sub simbolul VIV25E. Compania este primul business din sectorul e-commerce care a listat la BVB obligaţiuni denominate în euro.  Compania, lansată în 2012 de mai mulţi antreprenori locali, este prezentă pe nouă pieţe din regiune – România, Bulgaria, Grecia, Croaţia, Ungaria, Slovacia, Cehia, Slovenia şi Polonia.