În lipsa concertelor, Călin Goia de la Voltaj a devenit broker și jucător la Bursă. Solistul are și investiții imobiliare

Ieri solistul celei mai ”productive” formații din punct de vedere financiar din România, astăzi investitor la bursă, imobilioare și proprietar de cafenea. În lipsa concertelor, Călin Goia de la Voltaj nu a stat degeaba și a învățat totul pentru a fi broker.

Nu orice fel de stockbroker, ci unul care are propriile afaceri și fonduri. Goia (46 ani), solistul formației care, din 2000 până la începutul pandemiei a avut cele mai mari încasări concertistice din showbizz-ul românesc (au fost ani în care Voltaj a avut încasări de peste un milion de euro) s-a concentrat în ultimul an pe perfecționarea sa ca investitor la Bursă. “Când m-am decis să plasez primele mele acţiuni, la SIF-urile sau la diverse bănci, nu ştiam aproape nimic despre aşa ceva. Chiar m-am amuzat. Odată cu primele câştiguri, a venit şi prima mea greşeală. Am decis să-mi angajez un broker, în care am investit multă încredere.

În lipsa concertelor, Călin Goia de la Voltaj a devenit broker  ”Cu timpul am pierdut şi încrederea în brokeri și am luat decizia să fac singur toată treaba asta”

Cu timpul am pierdut şi încrederea în brokeri și am luat decizia să fac singur toată treaba asta. Şi să ştiţi că o recomand multora dintre prietenii mei. Investiţiile pe Bursă, pentru cei care-şi doresc aşa ceva, au farmecul lor, iar randamentul e deseori mult mai mare decât ce-ţi oferă o bancă sau alta”, spune Călin Goia, care investește în recondiționarea caselor vechi pentru a fi revândute, dar și de cafeneaua sa din centrul Bucureștiului, ”Camera din Față”.

De astăzi, cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos nu va mai fi la conducerea Amazon

Citesc ziare sau articole de specialitate, urmăresc raportarea anumitor dividende şi prefer investiţiile mici, dar sigure, pe termen mediu sau lung. Să nu-şi închipuie nimeni că sunt un mare jucător pe Bursă. Nu e cazul, dar mă pot lăuda şi cu unele succese financiare”, adaugă Goia care nu a uitat de orașul său de origine, Cluj și și-a achiziționat un apartament și acolo, într-un complex nou. Voltaj nu a mai concertat din februarie 2020. Ultimul show, ce a avut loc la Torino, nu-l va uita multă vreme deoarece a trăit panica de la începutul declarării pandemiei, când aeroporturile erau pline ochi.

Cargo merge mai departe cu un nou chitarist (VIDEO)! Surpriză, este un puștan, singurul elev pe care l-a avut Adi Bărar

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed