Cargo merge mai departe cu un nou chitarist (VIDEO)! Surpriză, este un puștan, singurul elev pe care l-a avut Adi Bărar

Nimeni nu va putea înlocui greaua pierdere a rock-ului românesc, fulgerătoarea dispariție a liderului grupului Cargo, Adrian Bărar. Însă legendara trupă merge mai departe cu un nou chitarist pe care trupeții s-au decis să îl prezinte oficial fanilor.

Este vorba de David Cristian, școlit în  ale muzicii de însuși cel ce a fost Adrian Bărar, trecut în neființă în luna martie a.c. Cargo l-a prezentat prima oară pe noul său membru, în weekend, la Brezoi, unde a avut loc festivalul ”Mentor Rock Gathering- In memoriam Adi Bărar”.

Este copilul care a crescut în spatele scenei, îndrăgostindu-se de chitară și devenind apoi elevul lui Adi Barar, singurul dealtfel. Sperăm să vă bucurați și voi de prezenta lui, așa cum o facem și noi, fără sa ne gândim o clipa ca exista cineva care îl poate înlocui pe Adi Barar”, ne spune Adrian Baciul Igrișan, solistul formației ce, anul trecut, a împlinit 35 de ani de la înființare.

S-a dat Bacalaureatul în 2021. Cea mai bine plătită influenceriță de la noi, Adelina Pestrițu a luat nota 3 la limba română

Cargo merge mai departe cu un nou chitarist. Surprinză, este  un puștan, singurul elev ce l-a avut Adi Bărar

Luna trecută, la Constanța, a fost inaugurată o grădină senzorială pentru copiii cu dizabilități, ce poartă numele lui Adi Bărar, artist ce a pierdut lupta cu virusului momentului. În Grădina Senzorială, copiii se pot plimba pe o alee terapeutică, cu pietriş, rumegus, piatră de râu, nisip, scoarţă de copac şi buşteni de lemn, ceea ce îi ajută să înțeleagă texturile. Realizarea grădinii snezoriale a fost posibilă datorită campaniei Music for Autism, membrii trupei Cargo fiind ambasadorii acesteia.

Top 10 cele mai provocatoare vedete la plajă! Imagini dedicate adulților /GALERIE FOTO

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed