Cândva mare vedetă a muzicii ușoare, astăzi anteprenoare de succes. Camelia Florescu se împarte între agenția sa, poezie și muzică

Camelia Florescu, solistă reper al generațiilor anilor ’80, perioada când numele său era nelipsit la marile manifestări muzicale, s-a întors la marea sa iubire, muzica.

O regăsim astăzi pe artista  a renunțat să mai fie vedetă în anii ‘90 dar a continuat să cânte, departe de casă, în postura de poetă, ghid turistic dar și femeie de afaceri. Solista deține propria agenție de turism. După anii de glorie în care interpreta s-a numărat printre laureații unor mari festivaluri muzicale, Camelia Florescu, a onorat contracte profesionale, în special la hotelurile de lux din Egipt și Germania, dar și în Franța, Marea Britanie ori Israel. Colegă de generație cu Luminiţa Anghel , Monica Anghel, Gabriel Cotabiţă, Cătălin Crişan, Adrian Daminescu, Gabriel Dorobanţu, Silvia Dumitrescu, Camelia Florescu s-a reîntoars, la 57 ani, în actualitatea muzicală românească și a lansat chiar un album nou, ”Nu-s o fată ca oricare”.

Nicu Covaci, mărturisiri dureroase în anul în care Phoenix împlinește 60 ani: ”Vom muri de foame, nu de gripă. Din muzică nu am cu ce trăi

Camelia Florescu alături de Luchian Mihalea, dar și Stela Enache și Octavian Ursulescu

Cândva mare vedetă a muzicii ușoare,Camelia Florescu are propria agenție de turism și evenimente

Anii au trecut iar artista, aprope neschimbată din perioada de aur a muzicii ușoare românești, a muncit pe scene din pasiune pentru cântec, fără să-și dorească să fie o celebritate. Fire muncitoare, în perioada de răstriște de după ‘90 , artista a absolvit Facultatea de Drept, a abținut licența de ghid turistic și-a deschis propria agenție de turism, s-a dezvoltat și în în servicii medicale ambulatorii, de asemenea, organizări evenimente private, de la care nu se sfiește să apară ca artist, neavând vreun gând să renunțe la prima și marea sa dragoste, cântatul.

Colegul ”negaționistului” Dan Bittman, Iulian Vrabete de la Holograf a fost internat cu Covid-19. A stat 9 zile în spital!

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed