AcasăMoney&PeopleColegul ”negaționistului” Dan Bittman, Iulian Vrabete de la Holograf a fost internat...

Colegul ”negaționistului” Dan Bittman, Iulian Vrabete de la Holograf a fost internat cu Covid-19. A stat 9 zile în spital!

Colegul cotestatarului vehement al restricțiilor și al pandemiei Dan Bittman, Iulian Vrabete ( FOTO stânga) a fost externat după 9 zile de tratament în mai multe spitale din București.

Chitaristul bass și compozitorul multor succese Holograf a fost dus la spital cu COVID-19. În campania declarațiilor conspiraționiste ale lui Dan Bittman la adresa situației medicale și a restricțiilor impuse de autorități, Iulian Vrabete, prieten cu 33 de ani cu solistul, i-a luat vehement apărarea acestuia. ”Mie îmi pute ceva și cred că multora la fel. Nu pot să trag concluzii, pentru că nu am date corecte dar, ca un om care a intrat și la Matematică, și care a absolvit Arhitectura, atunci când între cauze, măsuri și efecte nu se pupă ceva, mie îmi pute a neștiință, a impostură, fie și a conspirație. Așadar, cei care îl atacă pe Dan vor fi eliminați din lista mea”, spunea Mugurel Vrabete la sfârșitul anului trecut.

Iulian Vrabete de la Holograf a fost internat cu Covid-19. ”Mie îmi pute ceva și cred că multora la fel”, sunt declarațiile sale înainte să ajungă la spital cu COVID”

Holograf:( st-dr) Tino Furtună, Iulian ”Mugurel” Vrabete, Dan Bittman, Romeo Dediu și Edi Petroșel

Nicu Covaci, mărturisiri dureroase în anul în care Phoenix împlinește 60 ani: ”Vom muri de foame, nu de gripă. Din muzică nu am cu ce trăi”

 ”Am trecut prin Covid. Am cerut la 112 o evaluare, am fost preluat rapid si dus la Spitalul Floreasca. După un timp relativ îndelungat, dar logic în desfașurarea lucrurilor, am fost dus la Spitalul Matei Bals pentru definitivarea schemei de tratament. În aceeași noapte am fost repartizat la Spitalul Nicolae Malaxa, unde am ramas următoarele 9 zile pentru tratament. Multumesc doamnelor, domnisoarelor si domnilor doctori, asistente și infirmiere care s-au îngrijit cu absolută dedicație, cu intelegere si pricepere, fără măcar umbra vreunei condiționari, si, repet, fara a avea vreo interventie din partea cuiva. Nu au existat favoritisme, au fost doar proceduri respectate cu remarcabilă întelegere. Acum am ajuns acasă complet vindecat și vreau să spun că sistemul medical românesc functionează, în parametrii pe care îi are, dar este eficient, curat și disciplinat. Sper sa fie cât mai multe locuri asemenea”, sunt noile concluzii ale muzicianului.

Drama neștiută a Elenei Unc după dispariția sa de pe piața muzicală. ”Consumam câte un litru de vodcă pe zi, amestecat cu medicamente”

 

 

Ultimele Articole