AcasăMoney&PeopleCândva a făcut primul milion de euro din muzică! Acum Tavi...

Cândva a făcut primul milion de euro din muzică! Acum Tavi Colen crește găini și porumbei pe un teren de 500.000 euro

După zece ani de cântat în Talisman, prima formație pop-rock ce a dat lovitura pe plan financiar în showbiz-ul românesc, Tavi Colen a preferat să se rupă ce această trupă dar și de prospera afacere muzicală pe care a clădit-o.

După estimările multora, Talisman a fost prima formație ce a avut încasări din activitatea muzicală de peste un milion de euro.

Din veniturile rezultate din cântări, vânzări de albume şi organizări concertistice, Alin Oprea a rămas cu două apartamente centrale (și cu titulatura grupului), iar Tavi Colen cu o casă la Techirghiol, un teren în Delta Dunării şi un apartament în Bucureşti. Însă a vândut toate proprietăţile pentru un teren valoros, în București, invidiat de mulţi dezvoltatori imobiliari. Celebrul ”Deal al Mitropoliei” trece prin curtea sa și are de gând să construiască, atunci când vor veni vremuri mai bune, un hotel.

Tenorul ”Epocii de Aur”, legendarul Florin Georgescu împlinește mâine o frumoasă vârstă. Este singurul artist pentru care s-au spart geamurile Operei Române

Până să-și vadă propriul hotel gata, Tavi Colen crește găini pe un teren de 500.000 euro

FOTO EXCLUSIV Money& People

Tavi Colen se poate lăuda că este unul dintre puţinii bucureşteni căruia îi trece un deal prin propria-i curte (dealul face ca proprietatea, cu ieșire la două străzi, să aibă o diferență de  nivel de circa zece metri înălțime). Însă, până când spectacolele vor fi iar posibile încât artistul să-și continue iar munca, Tavi Colen preferă să crească pe terenul său, evaluat la jumătate de milion de euro, înaripate. De parcă a știut de venirea pandemiei, solistul s-a pregătit și pentru o criză alimentară.  Pe terenul din inima Bucureștiului și-a organizat o microfermă, cu zeci de răsaduri și culturi dar și o crescătorie de păsări, în special porumbei, cocoșei și găini rare. Hobby-ul solistului și dorința de a avea pe masă mâncare cât mai curată l-au făcut unic în lumea muzicală autohtonă. Tavi Colen este una din puținele vedete care nu sunt încântate să aibă pe masă decât produse din propria-i rezervă culinară, în detrimentul sofisticatelor preparate ale restaurantelor faimoase.

Aflat în proces de divorț, Alin Oprea împarte cu soția averea de pe urma formației sale, Talisman. A avut cinci imobile!

De cealaltă parte, după Talisman, Alin Oprea și-a investit banii, de asemenea, în proprietăți imobiliare, artistul achiziționând în timp, nu mai puțin de 5  imobile. Atât în țară, cât și în străinătate. Aflat în plin proces de partaj, Alin Oprea și-a donat două apartamente celor doi copii ai săi, iar alte două au fost vândute pentru achiziționarea apartamentului din Londra unde copiii săi învață.

După 10 ani de succes muzical în România, Xonia își ia ”la revedere”. Se mută în Los Angeles cu un milionar

Ultimele Articole