Care ar putea fi cea mai bună aplicație gratuită de scanat documente în PDF

Portofoliul de aplicații pentru mobile al Adobe este surprinzător de stufos și include soluții pentru realizarea și editarea unui număr mare de documente. Respectivei liste s-a adăugat în urmă cu câteva zile și Adobe Scan. Acest progrămel cu un nume sugestiv facilitează realizarea de PDF-uri din pagini tipărite pe care le aveți în fața ochilor.

 

Departe de a fi prima aplicație de acest gen, Adobe Scan vine la pachet cu câteva atuuri care s-ar putea să faciliteze creșterea bruscă a numărului de utilizatori. În primul rând e gratuită și este disponibilă din start pentru cele mai populare platforme, iOS și Android. În al doilea rând, vine de la inventatorii formatului PDF, iar acest detaliu este departe de a fi neglijabil.

 

Pe lângă Office Lens de la Microsoft sau scannerul inclus în Google Drive, Adobe Scan pleacă de la câteva fotografii capturate pe loc sau imagini din librărie pentru a genera PDF-uri cu text editabil. Asta înseamnă că este inclusă și o componentă de OCR, ce recunoaște textul tipărit.

 

Cel mai mare avantaj al Adobe Scan este dedicat utilizatorilor intensivi de servicii Adobe, deoarece se ancorează în serviciul Adobe Document Cloud. Astfel, vă puteți sincroniza automat documentele scanate între mai multe dispozitive. Serviciul de stocare în cloud al Adobe include 2GB de spațiu gratuit, dar sare până la 20GB dacă plătiți un abonament lunar sau anual.

 

Documentele create cu Adobe Scan pot fi editate cu ușurință în Adobe Acrobat, deși s-ar putea să fiți nevoiți să achiziționați Acrobat Pro DC, dacă vreți să editați textul digitizat și să ajustați o varietate de detalii de formatare. Important este că partea efectivă de scanare și generare de PDF-uri este absolut gratuită. Editarea PDF-urilor și spațiu suplimentar în cloud vă costă 15 dolari pe lună.

 

Sursa: playtech.ro

 

 

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed