Care-i cel mai bogat ”Chef la cuțite” dintre Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea. Contractele l-au umplut de bani

După 11 sezoane, jurații de la ”Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au acordat tot atâtea premii de câte 30.000 de euro.

 Și celebrii bucătari de televiziune au avut câștiguri generoase, nu atât de mari din partea Antena 1 cât de pe urma contractelor pe care le-a atras imaginea lor.  

Sezon după sezon, ”Chefi la cuțite” se bucură de audiență bună, și este bătaie pe serviciile chefilor de televiziune. Sunt cu ochii pe ei multe nume de top din zona HoReCa, companii de retail alimentar și producători de electrocasnice.

Care-i cel mai bogat ”Chef la cuțite” dintre Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea. Ultimul are o medie lunară de circa 22.500 euro

Deși ai fi zis că Scărlătescu conduce la capitolul venituri dat fiind că imaginea sa este asociată cu bucătăria multor localuri, ei bine, la capitol câștiguri, Sorin Bontea conduce detașat.

Chef Bontea nu se ocupă doar cu gătitul ci și cu publicitatea (firma sa furnizează servicii publicitate și de marketing, oferă consultanță, servicii de creație și plasează reclamă), și are semnate multe contracte de imagine cu diverse branduri comerciale, chiar și la cazinouri online.

 Conform ultimului bilanț depus, cifra de afaceri a firmei lui Bontea pe 2022 a fost de 271.860 de euro. Ceea e înseamnă o medie lunară de circa 22.500 euro.

În vârstă de 53 de ani, chef Sorin Bontea este căsătorit și are doi copii, un băiat și o fată.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed