Care sunt cele mai populare nume de firmă pe care le aleg românii. Registrul comerțului e ”plin” de ”Impex”, ”International” sau ”Solutions”

0
4

Când vine vorba de găsirea unui nume pentru o firmă, antreprenorii români sunt creativi, însă se cam repetă în idei. Să aflăm deci care cele mai populare nume de firmă pe care le aleg românii.

Potrivit datelor publicate de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC), printre denumirile firmelor se numără neapărat ”internațional”, ”impex”, dar și ”solution”.

Care sunt cele mai populare nume de firmă pe care le aleg românii

Totuși, numele firmelor nu se opresc aici. Potrivit datelor oferite de sursa citată, în România există denumiri de firme precum ”Iad SRL”, ”Faliment”, dar și ”Vodoo Solutions.

Unii antreprenori sunt mai creativi de atât și trec la alt nivel. ”Ultimul Neuron SRL” se regăsește și el în topul celor mai populare nume de firmă alese de români.

Denumirile firmelor nu sunt alese întâmplător, ci în funcție de personalitatea antreprenorului. Exstă o firmă numită Zmeul Zmeilor SRL, semn că antreprenorul respectiv a știut foarte bine cum dorește să se impunăe pe piață.

Alte nume interesnte de firmă sunt Cormoran SRL, dar și Varanul SRL. Unii români pornesc însă pesimiști la drumi, iar numele firmei spune tot. Prăpastia SRL, sau Iad SRL sunt doar două din multutudinea de firme care bat același apropo.

Registrul comerțului e ”plin” de ”Impex”, ”International” sau ”Solutions”

Dincolo de numele menționate anterior, mai bine de 22.000 de firme din România au decis să includă mai multe denumri. Cele mai multe includ IMPEX, mai exact este vorba despre 17.702 firme, iar numărul lor este într-o continuă creștere.

O altă denumire iubită de români este cea de CONSTRUCT, există 17.582 firme care au ales această denumire.

Totodată, denumirea INVEST a fost aleasă de 9.200 de români, pe când cea de INTERNATIONAL, de 5084 de. Există și denumirea de BUSINESS, pe care 4.714 români au ales-o.

De menționat este faptul că, în România există și alte peste 900 de firme care includ „Universal”, iar alte câteva mii au în denumire CONVENABIL, SPLENDID, FAVORIT, TALISMAN, ELIXIR, FORTUNA, PRO ACTIV, TRANSCEND, STRICT NECESAR, SOLEMN, SIMBOLIC, SINCER, UTIL sau UNIC.

În același timp, românii iubesc și denumirile de ZEN, STRES și VIP, dar și WOW. Este vorba despre 36 de firme în care se regăsesc astfel de termeni.