Carmen Negoiță nu-și mai ascunde noul iubit. Este un politician cunoscut!

0
91

Carmen Negoiță nu-și mai ascunde iubitul. Fosta soție a milionarului Ionuț Negoiță, cândva patron la FC Dinamo, nu este om de afaceri ca precedentul, ci secretar de stat la Ministerul Muncii. Este vorba de penelistul Cătălin Boboc, în vârstă de 45 ani, fost prefect de Brăila.

La 10 ani de la divorțul de proprietarul Rin Grand, cu care are doi copii, Ingrid (19 ani) și Harry (17 ani), Carmen Negoiță își trăiește viața mai intens ca oricând. A devenit una dintre cele mai cunoscute persoane din mediul online și, mai nou, de când s-au ridicat restricțiile, este de profesie globe-trotter, unul care s-a bronzat pe zeci de plaje de pe mapamond.

Dezlănțuire de vedete în costume de baie! 

Carmen Negoiță nu-și mai ascunde noul iubit. S-au pozat prima oară împreună

De puțin timp stilata Carmen Negoiță este și îndrăgostită. Cătălin Boboc are la rândul său un băiat adolescent dintr-o căsătorie anterioară. Cei doi au petrecut recent într-un club din Mamaia. Carmen (41 ani) pare fericită și se poate citi în ochii ei, iar Cătălin nu este nici el prea departe. Ieri ea a pus pe Instagram o poză de cuplu, cu mesajul “My love”, iar Cătălin a confirmat și el printr-un share. Semn că influencerița și politicianul,  au decis să nu se mai ascundă.

Veste tristă pentru Cristi Minculescu! A murit muzicianul datorită căruia solistul a cunoscut celebritatea