Casa lui Salman Khan a fost ținta unui atac armat. Iulia Vântur se afla în apartament!

0

Apartamentul lui Salman Khan din Mumbai a fost ținta unui atac armat petrecut în Mumbai.

Doi indivizi, membri ai unei secte religioase pe care starul Bollywoodului și-a pus-o în cap, au deschis focul asupra casei la primele ore ale dimineții, apoi s-au făcut nevăzuți. Poliția i-a arestat la scurt timp, nimeni nefiind rănit.

Din fericire, actorul și Iulia Vântur, care se aflau în acele momente în casă, au scăpat nevătămați. Unul din gloanțe a trecut prin balcon, celelalte lovind un perete. Conform presei locale, unul din agresori a tres cinci focuri de armă de pe o motocicletă condusă de celălalt pe care au abandonat-o la scurt timp. Cei doi -Vicky Gupta și Sagar Pal, membrii unei secte religioase fanatice- plănuiau atacul de mai multă vreme. În acest scop au închiriat și un apartament în apropierea cartierului în care locuia Salman Khan.

Khan este unul dintre cei mai bine plătiți actori, cu o avere de peste 355 milioane de dolari, prezență permanentă în ultimii 10 ani în top 3 celebrități din India. Clasament realizat de divizia locală Forbes.

 Casa lui Salman Khan a fost ținta unui atac armat! Momentan cei doi și alți membri ai familiei vedetei cinematografiei indiene se află sub protecția poliției. ”Poliția din Mumbai investighează cazul atacului armat din afara reședinței actorului Salman Khan. Au fost alcătuite mai multe echipe de căutarea a făptașilor, iar cei doi suspecți au fost prinși la Kuchchh, au fost arestați și predați poliției din Mumbai. În timpul interogatoriului, s-a constatat că făceau parte din banda criminală lui Lawrence Bishnoi. Cei doi acuzați. Vicky Gupta și Sagar Pal au recunoscut că au fost implicați în incident”, confom celor declarate presei de polițiștii indieni. Salamn Khan a reușit să supere faimoasa bandă Bishnoi după ce, în urmă cu 20 de ani, a ucis două antilope, aminale considerate sacre, a precizat poliția indiană.