Câștigătorii ”America Express”, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au decis să investească împreună premiul câștigat. Ce au făcut cu cei 30.000 de euro

Câștigătorii ”America Express 2023”, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au investit împreună cei 30.000 de euro câștigați!

După o aventură ce a durat aproape trei luni, pe o rută de peste 7000 de kilometri prin țări din America Latină,  cei doi au reușit să câștige premiul pus la bătaie, sumă pentru care au depus un efort colosal.

N-am muncit pentru ceva atât de mult în viaţa mea”, spune umoristul Cătălin Bordea care, în virtutea efortului pe care l-a depus în reality show (s-a întors cu 8 kilograme mai puțin), a decis să investească banii împreună cu colegul său de ”suferință” din cursa intitulată ”Drumul Aurului”.

Câștigătorii ”America Express”, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au decis să investească împreună premiul câștigat

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au lansat împreună un nou podcast intitulat ”Colegi de camera”. O producție, în care au investit în echipament video, decoruri, chirie și echipă de specialitat, și care va lansa dintr-un foc 20 de episoade inspirate din ”culisele propriilor vieți”.

Bordea recunoaște că ”America Express 2023” le-a adus multă notorietate pe care au ddcis să o direcționeze în succesul noului lor studio de producție video. Îmbucurător pentru cei doi, aceștia au primit și oferte de sponsorizare, însă au decis să susțină din propriul buget producția, una care să nu fie influențată de vreun sponsor.

N-am muncit pentru ceva atât de mult în viaţa mea. A fost o aventură şi un carusel. Nu se compară cu absolut nimic!”,  a spus fostul partener al lui Dan Capatos, Cătălin Bordea, la finalul ”America Express”.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed