AcasăMoney&PeopleGlumele seci se gustă la un pahar! Cătălin Bordea și-a lansat propria...

Glumele seci se gustă la un pahar! Cătălin Bordea și-a lansat propria colecție de vinuri,”Mare Nebun”

Enolog pasionat, Cătălin Bordea și-a lansat propria colecție de vinuri. Actorul și comediantul a găsit crama potrivită pentru a-și creea propriul vin, pe gustul său.

Coprezentatorul lui Dan Capatos la Xtra Night Show, a scos pe piață trei sortimente de vin din soiuri românești, ”Nebun de Alb”, ”Nebun de Negru” (un vin roșu de 14% alcool) și ”Nebun de Fericire” (roze, 13%). Cătălin Bordea și-a prezentat prima oară licorile prietenilor săi buni, printr-o degustare la care au participat hip-hoperul Spike, dar și colegii si de stand-up comedy și actorii Cosmin Natanticu, Micutzu, Radu Bucălae. Colecția Nebun, vinurile lui Cătălin Bordea se găsesc de vânzare în magazinele online, dar și împreună, într-o prezentare specială toate trei sortimentele la ”pachet” (cutie lemn), la prețul de 195 lei.

Cătălin Bordea intră în rândul vedetelor ce vând propriul vin. Și-a lansat propria colecție de vinuri, ”Mare Nebun”

 “Am lansat aceste vinuri pentru că aș vrea să guste lumea din nebunia și fericirea mea, nu mă aștept să mă îmbogățesc din asta, dar sper să aduc, și așa, niște zâmbete, oamenilor care îl gustă. Consider că am trecut prin multe și cu toate astea mi-am păstrat fericirea, care, probabil, vine dintr-o doză mica de nebunie. Asta mi-aș dori și de la cei care îl gustă. Să guste fericirea și să o păstreze, nu doar pe papile”, spune comediantul Cătălin Bordea Adrian (36 ani) despre vinurile sale.

Florin Piersic, Vali Crăciunescu, Adrian Daminescu, solistul de muzică populară Lupu Rednic sunt de găsit pe etichetele propriilor sortimente de vinuri.

 

Ultimele Articole