Câștigătorii show-ului matrimonial ”Mireasa” s-au despărțit la nici o lună după ce s-au căsătorit și au înfășcat 40.000 de euro. Afacere cu emoțiile telespectatorilor!

Câștigătorii popularului show matrimonial ”Mireasa” (Antena 1) s-au despărțit după doar câteva săptămâni.

 Imediat după ce s-au căsătorit în cadrul emisiunii și au înfășcat premiul cel mare, în valoare de 40.000 de euro, Cosmin și Miruna au plecat pe drumuri diferite, așa cum au și venit la reality show-ul prezentat de Simona Gheorghe.

”Mă simt dator să vă anunț că este adevărat ceea ce a scris Miruna, cu mențiunea că între noi a intervenit un motiv de divorț extraordinar de important, peste care eu nu pot trece! Îmi pare rău că nu vă pot răspunde la mesaje, dar veți afla mai multe în următoarele zile, pentru că eu momentan nu sunt într-o stare tocmai bună și sper să mă înțelegeți! Mulțumesc!”, și-a expus supărarea pe Instagram mirele care este acum consolat doar cu partea sa de premiu.

Câștigătorii show-ului matrimonial ”Mireasa” s-au despărțit la nici o lună după ce s-au căsătorit
Câștigătorii show-ului matrimonial ”Mireasa” s-au despărțit la nici o lună după ce s-au căsătorit

Câștigătorii show-ului matrimonial ”Mireasa” s-au desparțit la nici o lună după ce s-au căsătorit

Și alți câștigători ai reality show-ului ”Mireasa” s-au despărțit imediat după emisiune, ultimii după doar 5 luni de căsnicie.

Sezonul 6 din  ”Mireasa” s-a încheiat la sfârșitul lunii decembrie iar relația celor doi pare că  a început să scârțâie imediat după căsătorie. Nou sezon al show-ului matrimonial va începe pe 16 ianuarie.
Lisa Marie Presley va fi înmormântată lângă tatăl său, la Graceland. Mormântul va deveni parte din muzeu

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed