Cât cere Andreea Bălan să animeze o petrecere și ce sexy atuu are /FOTO! Se bazează pe o strategie financiară ce o face competitivă

Andreea Bălan nu ratează nici o ocazie să facă bani din activitatea sa muzicală și de pe urma notorietății sale.

Un lucru e cert, efervesceta Bălan (39 de ani) nu este tocmai solicitată pentru melodiile sale cât pentru ”antrenul” său coregrafic și al senzualelor sale dansatoare. are transformă orice eveniment într-un minishow de cabaret burlesque. Categorie de enetertainment la care solista și vedeta de televiziune se pricepe cel mai bine. Și onorariul o face competitivă pe piața celor ce vând momente spectaculoase și bunădispoziție, sub media multor soliști. Andreea Bălan, care preferă să nu își supraevalueaze activitatea scenic, își ”ajustează” echipa sa coregrafică în funcție de buget. Așa că prețul unui program al artistei simbol al puștoaicelor anilor 2000, pleacă de la 2000 de euro și ajunge la 5000 de euro. La care se adaugă cheltuielile de transport, cazare și TVA.

Cât cere Andreea Bălan să anime o petrecere ”Prețul meu la concerte a fost sub valoarea a ceea ce eu am oferit. Eu cred că noi suntem plătiți cum trebuie. Nu cred că suntem plătiți greșit. Pentru că salariul nostru minim pe economie este de 2.000 de lei. Cât să luăm noi la concert? Câteva mii: două, trei, patru mii, cinci mii, cât să iei? Afară, normal că ceilalți au sute de mii pentru că și traiul este la alt nivel Hai să raportăm la traiul nostru de zi cu zi . Întotdeauna am cerut un pic sub valoarea pe care am oferit-o pentru ca apoi clientul, organizatorul, cine m-a chemat, să mă mai cheme. Să zică, wow, dar ce show mi-a dat fata asta și nu m-a usturat buzunarul, o mai chem și data viitoare. Asta a fost strategia mea ca să rezist în timp pe piața de concerte. Și ani de zile am fost numărul unu la vânzări pe concerte. Cinci ani de zile la rând. Și eram peste tot în toată țara”, își laudă ”marfa” Andreea Bălan în propriul podcast.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri