Cât cere Delia pentru un concert! Cântă mai răruț dar mai scumpuț

După 25 de ani de străbătut țara în lung și-n lat, bifând mii de spectacole, Delia și-a schimbat strategia.

Artista, una dintre cele mai populare soliste de la noi, nu mai cântă oriunde și pe orice preț. Solista și-a stabilit un onorariu serios, pe măsura popularității și calității actului său concertistic. Altfel spus, cântă mai rar, dar pe bani mai serioși.

Una din solistele de top 3 la categoria ”cel mai mare onorariu” de pe piața autohtonă, gaj-ul perceput  pleacă de la 15.000 de euro fără TVA și cheltuieli logistice, pentru un recital de până la 45 de minune, și ajunge lejer la 19.000 de euro. Cât pentru un spectacol conceptual (producții grandioase puse în scenă în săli mari precum ”Acadelia”, ”Deliria”, ”Psihedelia”), managementul artistei cere mai bine 50.000 de euro.

Cât cere Delia pentru un concert! Artistă cu o carieră de succes, împlinită, inclusiv din punct de vedere financiar, Delia Matache (42 ani) a decis că, atâția ani de trudă,  a venit vremea să se bucure mai mult de propria viață. Solista și-a propus să călătorească mai mult pe mapamond, și investește constant în confortul său.

Delia și Răzvan Munteanu, soțul său, locuiesc într-un penthouse într-una din cele mai scumpe zone ale Capitalei și au plătit avansul pentru un altul, ce se va afla pe un viitor bloc, un proiect rezidențial nou, colosal.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri