AcasăMoney&PeopleDelia este milionară în euro de pe urma celebrității. Vei fi suprins...

Delia este milionară în euro de pe urma celebrității. Vei fi suprins ce a făcut cu primii bani câștigați

Delia este o artistă împlinită, inclusiv din punct de vedere financiar. Nu a împlinit încă 40 de ani, este una dintre cele mai populare și bogate soliste de la noi. După o carieră de două decenii solistă gustă din plin succesul însă nu uită momentul când a câștigat din cântat primii bani.

Locuiește într-un penthouse evaluat la un milion de euro și nu se oprește aici -a plătit avansul pentru unul de trei milioane de euro în cel mai râvnit ansamblu de blocuri gigant ce se vor ridica în București-, are un salariu generos din televiziune și un ”gaj” concertistic (și din vândut propria imagine) colosal. Și Răzvan, soțul său, are investiții de milioane de euro.

Astăzi, Delia Matache își permite să trăiască precum o divă și- admirabil- în ciuda succesului nu uită ce a făcut cu primii bani pe care i-a făcut din muzică. Solista își aduce aminte și acum, după 23 de ani, de primul concert susținut și de faptul că a fost surprinsă că a primit și bani.

Delia este milioană în euro de pe urma celebrității. Vei fi suprins ce a făcut cu primii bani câștigați

Helmut Duckadam, afacere de succes cu propriul echipament sportiv. Vinde mănuși ”HD ‘86”

Delia este milioană în euro de pe urma celebrității. Vei fi suprins ce a făcut cu primii bani câștigați ”M-am dus la consignație să-mi iau inele de argint”

”Aveam succes deja, era prima piesă lansată, a bubuit atunci. Nu eram total necunoscuți. Aveam 17 ani. Eu eram ceva gen ”Cum, mă? Ne dau bani să cântăm?”. Da, așa trebuie”, se amuză solista care, cum a ajuns în București, a cheltuit toți banii într-un magazin a cărui vitrină o ”aburea” mereu admirând  giuvaeruri de argint. M-am dus și mi-am luat niște inele din argint. De undeva de la Budapesta (Bulevardul Mărășești-n.r.) , știa eu o consignație unde ma opream eu când mă întoceam de la liceu, dintr-alea cu cruci, cum erau atunci, cu pietroaie”, își aduce aminte solista care astăzi, numai de pe urma calității de jurat la Antena 1 câștigă 100.000 euro  pe sezon.

Surpriză! Filmul ”Complet necunoscuți”, primul loc pe Netflix

Ultimele Articole