AcasăTech&ScienceCat costa iPhone 6 la Telekom

Cat costa iPhone 6 la Telekom

iPhone 6 va fi disponibil începând cu prețul de 1.199 lei, iar iPhone 6 Plus începând cu prețul de 1.499 lei. Clienții pot precomanda ambele modele din data de 24 octombrie pe www.telekom.ro/iphone6. Clienții Telekom Romania Mobile Communications vor putea utiliza iPhone 6 și iPhone 6 Plus  la cele mai rapide viteze oferite de rețelele LTE (4G) și 3G.

iPhone 6 și iPhone 6 Plus sunt cele mai recente inovații din istoria iPhone, două modele noi cu un display uimitor Retina HD de 4.7 inci, respectiv 5.5 inci, și tehnologii inovatoare, totul într-un design subțire și compact. Noile telefoane iPhone aduc o carcasă unibody din aluminiu anodizat ce se îmbină perfect cu display-ul din sticlă, asigurând un ecran mai mare, ce rămâne ușor de utilizat.

Ambele modele sunt mai performante în toate privințele și includ procesorul Apple A8 de 64 biți de generația a doua cu o arhitectură de tip desktop, pentru o performanță superioară și autonomie sporită, cameră foto iSight și FaceTime HD îmbunătățite; tehnologii wireless ultrarapide.

 

iPhone 6 și iPhone 6 Plus utilizează iOS 8, cea mai nouă versiune a celui mai avansat sistem de operare mobil, ce oferă o experiență de utilizare mai rapidă și mai inituitivă cu noile funcții de Mesaje și Fotografii, tastatură QuickType, o nouă aplicație Health, funcții Family Sharing și iCloud Drive.

 

 

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.