AcasăSanatateCat costa o dieta de slabire? Ai facut vreodata calculul?

Cat costa o dieta de slabire? Ai facut vreodata calculul?

Te-ai intrebat vreodata cat costa o dieta de slabire – practic, cat te costa sa slabesti? Aceasta intrebare se afla pe buzele multor oameni, in principal din cauza faptului ca o simpla dieta de acest tip se poate transforma intr-o dieta sanatoasa dupa ce atingi greutatea dorita. Astfel, se poate spune ca acele costuri asociate sunt oarecum permanente.

Totodata, trebuie sa iei in calcul mai mult decat costul financiar. Timpul este si el un lucru pe care il vei sacrifica atunci cand tii sa gatesti in casa, sanatos. Pe de alta parte, dat fiind faptul ca time is money, in cele din urma tot problema unui cost se pune.

O dieta de slabire nu vine niciodata singura

Ce inseamna o dieta corespunzatoare si care te poate ajuta sa pierzi in greutate? Inseamna, pe scurt, exercitii fizice pentru o perioada foarte lunga de timp, printre altele. Traducand acest lucru in limbajul banilor, o dieta corespunzatoare inseamna un abonament la sala, un costum de sport, greutati, saltele din spuma pentru acasa si asa mai departe.

Pe langa costurile asociate cu dieta in sine, exista destul de multe costuri asociate care trebuie luate in calcul. De exemplu, unele persoane au nevoie si de un nutritionist sau de un antrenor personal, pe langa combustibil pentru a ajunge la sala de sport, in cazul in care aceasta este la o distanta mare de casa.

Pretul alimentelor sanatoase este in continua crestere

Probabil ai observat cum toate alimentele au acum un pret mult mai ridicat decat acum 6-10 luni. Acest lucru se intampla din mai multe motive, dar niciunul influentat direct de faptul ca tu urmezi o dieta de slabire, dupa cum s-ar spune.

Din moment ce o astfel de dieta implica o alimentatie sanatoasa, sunt sanse mari sa cheltui de aproape doua ori mai mult pe alimente. Lucrurile pot fi la fel chiar si atunci cand nu schimbi alimentele consumate – de ce? Ei bine, de exemplu, in loc de terci de ovaz normal la X lei, trebuie sa alegi varianta BIO si sanatoasa, la 2X sau chiar 3X lei.

Pregateste-te pentru schimbarea garderobei

Daca urmezi indeaproape o dieta de slabire si un plan de exercitii fizice, atunci vei pierde in greutate cu siguranta – iar aceasta pierdere implica un alt cost. In functie de numarul de kilograme pierdute, vei fi nevoit/a sa schimbi anumite elemente ale garderobei tale – de obicei pantalonii, care pot fi chair cele mai scumpe articole de vestimentatie.

Apoi, daca kilogramele lipsa reprezinta o diferenta semnificativa, va trebui sa-ti schimbi intreaga garderoba pe loc, pentru a fi pregatit/a pentru anotimpul si evident, anul viitor.

Exista optiuni avantajoase din punct de vedere al costurilor?

Evident – in ziua de astazi, este imposibil sa nu ai optiuni. Una dintre optiunile avantajoase cand vine vorba de o dieta de slabire este dieta NUPO. Costul aferent acesteia este fix si, bineinteles, il cunosti integral inca din momentul inceperii dietei. In plus, unul dintre beneficii consta in faptul ca toate produsele NUPO pot fi preparate in cateva minute.

Astfel, economisesti foarte mult timp (implicit bani) cu ajutorul acestei diete! Site-ul NUPO contine toate informatiile necesare pentru a lua o decizie, precum si o multitudine de studii clinice independente care dovedesc eficienta acestei diete!

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.