Cât costă să-i ai pe 3 Sud Est la nunta ori petrecerea ta! Este cel mai logeviv și de succes grup dance de la noi

3 Sud Est continuă să fie una dintre cele mai populare formații de muzică dance de la noi, la mai bine de 25 de ani de la debut.

Perioadă în care Laurențiu Duță, Viorel Sipoș și Mihai Budeanu au lansat succese pe  bandă. Performanță unică, mai bine de 20 de melodii au atins primele locuri ale principalelor clasamente muzicale românești, multe fiind iconice pentru momentele fericite ale românilor.

”E ziua ta” continuă să fie cântecul asociat fiecărei aniversări, ori ”Stele”, una din melodiile preferate de sute de însurăței pentru momentul ”valsul miririlor”. De altfel, 3 Sud Est susțin și multe recitaluri private, în special la nunți, apariția formației la astfel de evenimente garantează succesul petrecerii.

 Cât costă să-i ai pe 3 Sud Est la nunta ori petrecerea ta! În comparație cu multe alte titulaturi comerciale de pe piața muzicală de la noi, în ciuda anilor de succes, 3 Sud Est, formația cu cu cel mai lung palmares muzical percepe un onorariu aflat la mijlocul ofertelor din evantaiul artiștilor autohtoni. Circa 6000 de euro te costă să-i ai la nunta ta în formula consacrată de trio, iar pentru un eveniment public, cu formația de acompaniament, grupul este ofertat începând de la 8.500 de euro.

3 Sud Est s-a constituit la Constanța, în urmă cu 27 de ani,  în fața scării blocului unde locuiau Mihai și Viorel, care aveau un proiect coregrafic. ”După un an am lansat primul nostru album, disc ce ne-a schimbat viețile”, povestește autorul succeselor trupei, Laurențiu Duță.

”Inseparabil”, ultimul mare succes al trupei se aude de mai bine de un an pe mai toate stațiile FM naționale, iar ”Amintirile”, ”Te plac”, ”Îmi plac ochii tăi”, ”Clipe” ori  ”Ai plecat” sunt cântece ce au scris recorduri de popularitate.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed